У Мукачеві обрали керівника ради директорів навчальних закладів

12
12

Новим головою ради директорів навчальних закладів обрано директора НВК «Гармонія», депутата облради Михайла Мотильчака.

Як повідомляє Мукачівська міська рада, до ради входять очільники 17 шкіл і НВК та 23 дошкільних закладів. Рада є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, яка має право пропозицій щодо розвитку освітньої галузі міста.

Нагадаємо, сьогодні у Мукачеві капітану Олександру Юзюку вручили медаль “Захисник Вітчизни”.

Коментарі

В
Вчитель

Якщо ви не в курсі, то директор не має взагалі факультативів, а лише пару уроків, які проводить без пропусків, на професійному рівні, вчителі вдячні міській раді за такого досвідченого у своїй роботі директора, з яким хочеться працювати ще багато років!

ЗБ
задоволені батьки

Накінець закінчились побори, коли класних керівників заставляли збирати директорський фонд! При Мотильчаку безкоштовно забезпечили класи новими меблями, стільцями, накінець ремонтують спортзал, поставили відеокамери, школа буде супер!

ВН
вчителі НВК Гармонія

Такі побрехеньки можуть писати лише підлабузники попереднього директора.Мотильчак професіонал своєї справи.Учні в захваті від його уроків математики, ніколи не дозволяє собі пропустити хоча б один урок, математика стала улюбленим предметом для 7 та 11 класів,а вчителі відмітили його як розумного, трудолюбивого керівника

ДВ
до Василя

Яким чином? Бо добре зади вилизував.

НБ
Недовольні батьки

Інтересно коли він буде нормально проводити уроки? Дітьми взагалі не займається, на факультативи не з'являється, рівень підготовки дітей дуже знизився. Краще б виконував обов'язки вчителя математики!!!

В
Василь

Еге! Так цей селюкскій чингачгук ще й НАРОДНИЙ депутат?!.. Може хто-небудь пояснити розумно: які ЗАСЛУГИ у члена ОПГ"Селюки у владі" перед народом?! - яким чином воно стало депіком?!

Г2
Гість 2

ХОРОШИЙ УПРАВЛІНЕЦЬ!

1
12345

Дуже порядка людина.у нвк"гарионія" не можуть нарадуватися??

П
повар

но добре, што його зять усі столови у школах та в Мду у подвалі держить, тандем його тесть директор нвк школи №5, а зять усі тендери у вариші виграє як приватний підприємець, усі столови на бюджетних откатах його сімії.

Г
Гость

А то таке бидло, мала можливість з ним спілкуватись.

Х
хахаха

сміх крізь сльозаЮ не було би так сумно якби не так смішно...старого ізгнанного із ОДА мотильчака, якого нема де притулити от і дали йому прихисток бавлоги у мукачеві.слідуюча ступенька -це посада начальника управління освіти міста, коли крішинець-андялоші попросять у відставку.

K
Kkk

Гарний подарунок при досягненні пенсійного віку! Вітаємо молоду команду.

Читайте також