У Мукачеві оголосили двотижневий карантин у всіх навчальних закладах

6
31

Із понеділка школи та дитсадки Мукачева та прилеглих сіл ОТГ на карантині Все через ріст захворюваності на ГРВІ.

Таке рішення прийнято сьогодні на засіданні комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Мукачівської міської ради. Результатом засідання стало рішення ввести карантинні заходи на території міста Мукачева та призупинити навчально-виховний процес у закладах загальної середньої освіти та дошкільних закладах, закладах позашкільної освіти та мистецьких школах. Обмеження триватимуть з 3 по 14 лютого.

Нагадаємо, раніше карантин впровадили в Ужгороді та Берегові.

Коментарі

«
«»»

А чого пишуть шо по всьому Мук. районі карантин, якщо в Станові і близько його нема? Там шо, вірус не ходить хіба?

ДД
До дебіла 09:03

Ти взагалі до школи не ходив , бо дуже тупий.

М
мукачівець

тупіших керівників чим ся шобла теперішня,Мукачево ще не мало...даже сомар вася пітьовка і губошльоп кул на їх фоні -академіки

SJ
Stalin Jugend

Я учився у школі давно, мож сказати дуже давно, ще при совітах, але у нас нигде не булло карантинів. Ну може раз на 10 років...

ДМ
до Мама

Повністю Вас підтримую! Діти всерівно вже хворіють тиждень. до Петро 00:16 - сидять нормально на стільцях як люди. Чи мали ноги на стіл покласти? А ти неборе з своїми умозаключеніями точно обкакався.

П
Петро

сидять ги обосрани на фотци

С
саша

А що опозиціонер Казибрід уже в команді мера? От вам і наша влада, лим би до корита дорватися і зразу погляди міняє, а люди голосували за нього до Верховноі Ради як за молоду альтернативу. Добре, що довго людей не дурив, а зразу купили, шкода народ, бо нормальних, принципових людей у владі все менше і менше.

М
Мукачевка

До 20:25, та пiшов ти, неадекват кончений...........

ДН
До нижньої

На цьому сайті є кілька кацапорилих ботів , які і серуть тут проти України.

М
Мукачевка

Люди! Чого ви.такі злі ? Як шакали.погрязла би один одного Вам не.ганьба?

Ц
цікава

а Мук. район чого не йде на карантин? там шо, вірус обходить?

М
Мнение

Влада Мукачево сама ещё в подростковом возрасте - говорить ей или обсуждать серьезные темы нельзя - у них в голове Лего... и то на шару... А стратегия всего этого действа понятна - рабам знания и образованность не нужна что бы выносить в будущем за этими поцами их дерьмо!

М
Мама

Тот хто не має де дітей подіти ,той возмущається,а я вважаю добре що закрили.Мої здорові в понеділок пішли в школу,старший прийшов додому вже з соплями,і всьо,карантін на воротах писати можу,вся сім'я хвора.5 дітей лікувати протягом тижня,щоб в понеділок відправити, ослаблених вірусом, знову в школу(тому що врач вже довідки виписав),ні дякую,краще хай дома висидять.А якщо говорити про те що відстають по программі,то це вже в нас привично,з року в рік теж саме,і що,хто учився,тот і учиться,а хто ні,так того хоть і літом в школу води без канікул,він ітак не научиться

Д
Доктор

До Каратель закарпуцьких під*р*сів. - ми ввели тобі китайський коронавірус, успіхів)

ДК
До кацапського педераста 16:34

Що тобі шлюхо кацапська зрозуміло?

ДВ
До всіх

Я, і думаю багато хто,в ужасі, які у нас кончені люди які таке можуть писати у коментарях

Ш
Штефан

Но нарешті, бо у школах діти хворіють..

У
украинец

Понятно, чего ж тут может быть непонятного.

Д1
до 111

кіть плюсова температура на вулиці - то виключи дома котел ти марго. та увидиш ци плюсова.

КЗ
Каратель закарпуцьких під*р*сів.

Свиня кацапська ,тобі треба тест в дурдомі провести ,а потім розстріляти тебе педераста.Смерть усім хто відкриває свої спермоприйомники проти України.Потрібен новий фюрер ,щоб винищив унтерменшів.Жити повинні тільки нормальні люди , а всі кацапи і русини мають бути утилізовані.

Т1
терапевт 1й кат.

ті дурак, штолі? де ти видів тести на грип? І не матюкайся туй..... м(нужное вставить)

С
Саша

Карантин у батьків в головах треба вводити, котрі хворих дітей в садики і школи водять, котрі потім інших заражають. Зробіть дешеві копійчані експрес тести не грип і грві. І щоб кожного дітвака по понеділках при вході в садик чи школу тестували. І якщо хворий, розворот додому нах..й

S
stefan

Правильно. Для чого в школу ХОДИТИ, якщо в кінці навчального року потрібні оцінки можна буде КУПИТИ. Знання НЕ потрібні майбутнім заробітчанам-батракам.

1
111

В лікарнях відділення забиті. ГРВІ та Грип. Треба було вже з початку тижня закрити. У кого немає дітей - той говорить про опалення. Діти массово хворіють. При чому тут опалення? До того ж температура плюсова.

C
cecslrf

Шо стільки возмущеній ,ви читаєте новини попередні!З вчорашнього дня пішли на крантин діти в Ужгороді ,а Ужгород недалеко від Мукачева то вірус . Шо треба чекати би половина дітей у школу не пішла .

В
Вано

Гута би вас побила з вашим карантином надуманим. Ще комендантську годину введіть, уроди. Вообще позакривайте всі навчальні заклади до чорта лисого і буде вічний карантин... Мудафони завидовські би вас чорт розтріскав!!!

К
коронавірус

який нах. ГРВ І????? Ниє грошей на опалення на освітлення і т.д. Всьо млять ці Кравчукоющенкопорохозелебобіки подерибанили. кругом ЖИДНЯ єдна. єден Яник був нормальний штріх. по понятіям робив - і собі і другим.

К
Кер

А де хворі?Для чого карантин?

1
1

правильно, бо коли уже цілий вариш буде смолі дути то вже пізно, а хворих уже доста

С
Саша

То цю всю кончену державу на карантин треба відправити

А
анонім

Може і батькам піти на карантин..захворюваності нема..жах..

Читайте також