У Мукачеві оголосили карантин. На тиждень

4
23

Як стало від Мukachevo.net з завтрашнього дня, четверга 28 січня усі дитсадки та школи міст припинять навчання через перевищення епідеміологічного поргу у захворюванні на грип та ГРВІ.

Карантин триватиме до наступ п'ятниці, а саме 5 лютого. Тоді діти мають вийти вже на навчання.

Цю інформацію Мukachevo.net офіційно підтвердили в управлінні освіти міста Мукачево. Карантин оголосили вже у більшості шкіл міста.

Нагадаємо, у МОЗ оголосили про епідемію грипу в Україні. Епідпоріг перевищено в 18 областях, при цьому в 11 областях епідеміологічний поріг перевищено на 50%.

Мukachevo.net

Коментарі

1
111

Читаю і дивуюсь. Пишуть лайливі коментарі ті, у кого все гаразд. А що робити тим, у кого справді діти хворіють? Не судіть і не судимі будете...

МЦ
модерація це по європейськи

до мами , купіть собі лікарняний у Мукачівській ЦРЛ , досвід у цих питаннях слава богу там Є

1
123

За таку зарплату як у вчителів можна і дома посидіти,тільки не дадуть чиновники з освіти сидіти вдома

А
А12345

Пусть учителям и воспитателям на время карантина зарплату не платят, родители будут выкручичаться куда деть детей, а педагоги отсидятся дома еще и зарплату получат

М
мама

Коли дитина хвора, то само собою викликається лікар і береться лікарняний. А моє питання було, що робити коли дитина здорова (тобто за правилами не дають лікарняний), а в садочках надумали ввести карантин? І дідики бабки не варіант? От що робити? може в управління освіти відвести?

С
Смішно

Не вводять карантин - проблема , вводять - теж не добре!Що не зробиш все не добре... Смішно!

І
ігор

Всі носяться з цим карантином , як з манною небесною !!! всі б відпочивали . По коментарях видно , пишуть або діти або самі викладачі !!! Відпрацьовувати треба буде по суботах !!! потім будуть писати все навпаки !!!!!

М
Місний

до модераціїї це по.Який VCHASNO карантин?Кіть з понеділка у малої в класі хворіло 5,а нись не прийшло 10.А у садику з групи одправили нись домів 8-х дітей з температуров.Се дуже вчасно.Коли вже всі усіх позаражали.ППП правий-всьо через гузицю.

МЦ
модерація це по європейськи

to ja pysav do ppp (jakso uvazhnise podivitesa), jakraz pro te sco vona/vin xarakteryzuje vladu za te sco prijnal risennja vvoditi karantin. Sce ne kritichna situacija tomu dobre so prijnali, i holovne VCHASNO. )

Г
Грипп

Как раз карантин нужно будет ввести через неделю,когда все вернутся в школу и грипп наберет обороты.У нас череж жопу все делается.На Закарпатье грипп еще барьера для карантина не достиг

МЦ
модерація це по європейськи

до до ппп 27.01.2016 14:16 а шо треба дочекатися аби всі захворіли , у вас помутненіє мадам

ДП
до ппп

а шо, вже всі діти хворі? Да? Тоїсть не треба вводити карантин ?

Г
Гiсть

Най дiти одпочинуть од тоi безперспективноi школи

ДМ
До мама

Шо ви за мама????

П
ппп

до privat ban усяде карантин більше тижня а у нас лише коли всі діти майже хворі. починають вводити карантин. а тебе я не обзивав . видите яка у нас культура.

ДМ
до мами

а здоровля дітини не важливіше?беріть лікарьняні, домовляйтеся з бабками, дідиками, тітками.У мого лиш соплі появилися то на другий день дома лишився і в садик не пішов, най не набавить других дітей.

1
123

До мами: Ось логіка багатьох батьків, які хворих дітей приводять в садок, бо ім треба на роботу. Із-за таких як ви і карантини вводять. Посидіть на форумах і почитайте скільки летальних випадків від цього вірусу, а ви про роботу думаєте.

1
123

Що означає мають вийти 5 лютого на навчання?? У пятницю??? Може 8, у понеділок?

PB
privat ban

до ППП: ти шо, тупой? дебіл?

І
Ірина

А в Мукачівському районі буде карантин???

ДМ
до мами

шо ліпше най діти будуть хворі? но всьо равно до садика чи в школу смолавих водити, розносити заразу.

М
мама

А батькам тепер, видадуть лікарняні, щоб з дітьми сидіти вдома чи їх з собою на роботу брати цілий тиждень?

П
ппп

у нас як усе через гузицю

Читайте також