У Мукачеві оголосили кастинг офіціантів

10
10

Конкурсний відбір на заміщення вакансій в одному з найкращих закладів міста пройде у суботу, 12 квітня в Будинку школярів, що по вулиці Маргітича (Московській) на 2 поверсі в кабінеті №10.

Початок о 12.00.

Основні вимоги до претендентів: комунікабельність, охайність, любов до професії, вік та стать не є важливими.

Пропонується хороша платня та кар'єрний ріст.

Довідка за телефоном: 0507854695

Коментарі

П
писач

Що би не робити, лем би нич не робити.

БК
Без коментариев

Встретил недавно знакомую, не виделись много лет, замуж вышла и все такое,спрашиваю:-муж как, хороший попался? -Муж, бизнесмен (предприниматель). -Чем занимается? -Таксист)

M
McMurphy

таксисти то самы быльшы нероби!!!!!!! Їх у гузицю треба копкати аби хоть мало кивалися, поотжиралися машин в кредіт набрали і лем ціни залупляють.

О8
официант 80 левел

официанты, таксисты, дом.работники и прочее, это люди из сферы обслуживания, они выполняют работу человеку за оплату, принеси, привези, убери.. а в последнее время таксисты стали такими панами, как будто в машине он начальник а не пассажир. Таксист это обслуживающий персонал и не более.

О8
официант 80 левел

Все правильно.

Я
ЯЯЯ

Ох які тут всі зразу критичні, всі хочуть роботу але таку щоб нічого не робити і щоб добре платили. А ідея в людей з кастингом,хто б його не проводив, класна, відберуть кращих і нехай працюють. З роботою зараз і так проблема а тут ще й пропонують

1
123

До речі, від обслуговування дуже багато залежить. Прийде якесь непривітне, буркне, трічи перепитає та й принесе не то що треба. Та такому й не хочеться і на чай дати. Так що добре , що таке буде. Офівціанти будуть дорожити місцем й будуть старанно працювати! А цей захід закритий чи можна прийти подивитися?

Я
я

ахаха карєрний ріст)аха який???

ТА
То Арпад

Наверное в "Эвентум Холле", или на Барве...:-) Куда ж еще по таким кастингам приглашают...

А
арпад

И где после кастинга будут работать? В " Щодня"?

Читайте також