У Мукачеві оселилося кохання (ФОТО)

9
13

В ТРК «Щодня» відкрилася фото-виставка про найголовніше людське почуття – «Там, де живе кохання».

19 січня в торгово-розважальному комплексі «Щодня» відкрилася виставка весільної фотографії, як прояв мистецтва та відвертих почуттів. На виставці представлені роботи трьох авторів – Михайла Леня, співзасновника фото-студії «Знято» (м. Мукачево), Юрія Циганина (м. Ужгород) та Олени Кондрашової (м. Львів).

Виставка діятиме до 7 лютого. Завітайте, дуже радимо. Мукачево.net відвідав її наодинці, без зайвої метушні та поспіху.

Коментарі

В
Вікторія

Схоже на те, що усі ці коменти писала або одна людина, або група людей, в яких на меті - дискредитувати студію "Знято". Адже ваші коменти разюче контрастують з побаченим мною на самій вистаці і з атмосферою, яка бул присутня на її відкритті. Поспілкувались з іншими присутніми ми прийшли до висновку що фотографії, представлені там хороші не тільки на рівень Закарпаття, але і як на Україну. І своє весільне фото та відео обов'язково замовлятиму в них.

Ц
цінителі

Були на виставці, не сподобалась нам,... не виставка, а якась пародія на виставку, а за фотографії вообще ліпше мовчати, то фото-ужастики, це ж треба бути бездарью, щоб таке виставляти... і для чого цей піар, до речі студія Недознята, пообіцяла всім дівчатам безкоштовне портфоліо, так я уже два рази виграла безкоштовне портфоліо, але ні одного разу вони не додержали свою обіцянку....

А
Анатолий

Хлопці добре зробили виставку, яку мало хто робить, не біда що фото погані, але вони вчаться, і в майбутньому у них будуть професійні фото, а не такі як зараз вони виставили,але вони щось роблять... треба побільше таких виставок, при сприянні адміністрацій, спонсорів..і.т.д. але таких людей у нас нема. Людям не до культури, ось і маємео такі фотографії... а якби проводилися виставки частіше, то і була б конкуренція...

В
Василь

Це виставка для фотографів весільних, як не треба знімати, і що виходить якщо знімає студія НЕДО"Знято".....так що беріть до уваги!!! Фотографії непрофесійні, як зазнається у коментарях, багато чорних кольорів, які до речі не дуже співпадають із весільним святом, де мають бути якісь радісні кольори, та й настрій наречених бажає бути веселішим. А то як на похоронах, або перед страшним судом....фото мені не подобаються.

К
Кароліна

Ну і дуже добре, що такі різнополярні коментарі.Одним подобається,іншим ні - це все природньо.У кожного свої смаки та уподобання. Чи то стиль модерн, чи фентезі, чи ретро- немає різниці.Ідея хороша у організаторів, нехай прислухаються до думки відвідувачів та дописувачів на сайті.У дискусії народжується істина.І як кожна нормальна людина, то і автори дослухаються до різних думок і намайбутнє врахують різні думки.Як кажуть у народі- на кожний товар є свій покупець.А кохання - це вічне почуття, яке з моди ніколи не виходить!

М
Марина

Частіше треба робити виставки,і не тільки весільні, наприклад до Нового року, Дня Валентина, 8 березня..... але душевні, а не такі як цього разу, в "Щодня", що дитина злякалася цих фото, і я не додивилася так як треба було вивести дитину надвір,чи у авторів був такий задум, з цими страшними фотографіями, мені фотографії не сподобалися, надто неприродні, кольори якісь із потойбічног світу........

Н
Наталія

Виставка подобається, але щоб було більше фотографів,і різних робіт.А ті фотографії що на виставці мені не подобаються, дуже много фотошопу, реальності зовсім немає, все якесь розмито...кольори якісь фантастичні...

В
Василь

А чому коментарі удаляють, якщо люди пишуть те що їм не подобаються роботи студії "НЕдоЗнято"....? Для чого тоді цей піар? Хоча я не довіряю рекламі, як у телевізорі так і в інтернеті...вибираю протилежне, і ніколи не прогадав...

В
Вася

Фотовиставка ужастиков.... Во ребята дают, супер...

О
Олександр

Фото мені не подобаються, це тимчасова мода, як була раніше, сердечка,голубочки,цвіточки.... але все пройшло, так і пройде ця мода, і ганьба буде показувати такі фото своїм дітям та внукам...подивіться фото50-60р. класика, така має бути і весільна фотографія...я згідний із Вікторією, це фентезі...ужас..... але це моя думка.

Ю
Юля

Також відвідали з друзями цю виставку. Приїхали з Ужгорода, не пошкодували! Дуже раді, що рівень наших фотомитців постійно зростає. Сподобались роботи усіх учасників. Також радує те, що роботи несуть в собі тепло та ніжність, фотографії не просто "удачно зловлений кадр", а й представлені, як вияв художнього мистецтва!

В
Вікторія

ЦЕ таке прекрасне почуття кохання,весілля, але фото якісь в стилі фентезі, наречена купила дороге плаття,зробила дорогу і красиву прическу, а на цих фото видно лише силуєт, це не весільні фото, я б не хотіла щоб у мене залишились напамять від весіль лише силуети, та неприродна кольоризація, фото має бути весільним, класичним, щоб було показати своїм дітям внукам... а не лише силуєти. Задум хороший, але що в Мукачеві більше нема фотографів, я бачила інші фото других фотографів і мені особисто не подобаються фото напічкані фільтрами із фотошопа. Фотографія має бути натуральна, природна.

К
Кароліна

Дуже милі та чуттєві світлини! Більше гарних фото про таке прекрасне почуття, як кохання, треба доносити до людей і світове суспільство буде добрішим та привітнішим.Менше буде ненависті та злісті, без сумніву!

Читайте також