У Мукачеві освітлять набережну

11
10

Про це заявив начальник Управління міського господарства Віталій Гільтайчук у коментарі Мукачево.net.

За його словами, найближчим часом розпочнуться роботи з проведення освітлення «дамби Горького», тобто освітлення набережної річки Латориці від мосту на вулиці Космонавта Бєляєва до транспортного мосту біля парку Перемоги.

Роботи розпочнуться вже цієї осені, згідно з планом.

Мукачево.Net

Коментарі

М
Мукачівка

Я писала про це що немає освітлення і нормального тротуару асфальтованого я сама з Черьомушок але вибачаюсь якщо я не права наскільки я недавно ввечері бачила та Набережна Черьомушки освіщається але можу ошибатися

ТТ
Так то

В приватном секторе люди сами скидывались как на освещение, так и на асфальтирование, и т.п.

М
Мукачівець

Реально, хто ходить по Горького увечері? Подивіться і порівйняйте скільки людей ходить по набережній в ЧЕрьомушках. В той же час із боку Росвигова де приватний сектор, приватні вілли - там освітлення таке, що до середини Латориці світить. Там багато людей ходить? Влада займається ПОКАЗУХОЮ! Вирішуйте РЕАЛЬНІ проблеми людей! Зробіть світло на Набережній в Черьомушках!

Н
Небайдужий

Вообще идя вечером по набережной в районе Черемушек начинаешь понимать,что что-то в нашем городе не так...Большой спальный район - асфальт разбит,освещения нет...А через речку - частный сектор - там живет в десять раз меньше людей,еще меньше их вообще ходят пешком,тем не менее там все как в кино...Наверное они просто заслужили?

МХ
мені хреново

Хто ніччю ходить по дамбі Горького окрім наркоманів

М
Місний

Як не шкода,но мені ся видить ош бік Черьомушок освітлять не скорше чим через 20 років.

1
12345

Частина Першотравневої від Центру до Черьомушок - то не набережна?... зі сторони Росвигова по 2 ліхтаря на кожному стовпі ... VIP район.... а Черьомушки нашо нє?)))))))

М
мукачівка

а другу частину Набережної коли освітлять, від мосту до Першотравневої набережної??? Там люди не ходять?

М
Місний

Ага молодці,здогадалися за 20 років.

У
ура

Ура! Молодці!

Читайте також