У Мукачеві патрульні спіймали за кермом п'яного єпископа (ФОТО)

27
4

Поліцейські кажуть, що за кермом у нетверезому стані перебував єпископом Ужгородським і Закарпатський Православної Церкви Київського Патріархату.

У вівторок близько 02:40 екіпаж мукачівських патрульних виявив автомобіль Chevrolet Epica, водій якого порушив ПДР у частині дотримання вимог зупинки/стоянки транспортних засобів.

При спілкуванні з водієм патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Але чоловік відмовився від проходження тесту на вміст алкоголю в крові. Полісмени винесли на водія постанову за порушення ПДР та склали протокол за відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння, пише Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Хоча водій відмовився назвати своє місце роботи та посаду, існує достатньо підстав вважати, що він є українським релігійним діячем, а саме єпископом Ужгородським і Закарпатським Православної Церкви Київського Патріархату.

Коментарі

7
777

знаю сю епіку, цімбор по виходним батюшку возить, казав ош подіція не остонавлює)) бо машина зареєстрована на київський патріархат))) Туй го маєш!)))))

С
Свуй

По телевізору пак укажут, што тото провокация ФСБ і УПЦ МП!

С
секретар

Варсонофій(рудік)завжди в такий час ходит на бл-ки.

ВУ
в Украине прям

эпидемия непочтения Бога...как бы звучала эта новость по мирски... народный депутат от опозиции был пойман пьяным за рулем и сопротивлялся при задержании...так вот...епископ круче 10ти депутатов...и если мелким цапкам местным выносят пидозру у скоенни явного злочину...то здесь эксперт из МП определил на глаз....безобидность челянника...мнимую... Бог стоит горой за свою Церковь...хоть служителя и развратили украинский народ потаканием в грехах...кому много прощено тот больше платит(любит в оригинале)))

Читайте також