У Мукачеві перебувають мощі 10-ти святих цілителів

10
40

Мукачівську єпархію відвідує Всеукраїнська Хресна хода з мощами 10-ти святих цілителів.

З 31 липня по 3 серпня в рамках Всеукраїнської Хресної ходи, в Мукачівській єпархії перебуватимуть мощі 10-ти святих цілителів.

Як повідомляють в Мукачівській єпархії, у числі мощей святих угодників Божих є нетлінні частиці святого великомученика та цілителя Пантелеймона, священномученика Антіпа Пергамського, святителя Луки (Войно-Ясенецького) Кримського, святих безсрібників Косьми та Даміана, преподобного Агапіта Печерського, преподобних Даміана та Іпатія Печерських, преподобного Арсенія Каппадокійського та священномученика Іраклідія Кіпрського.

ГРАФІК:

  • 31 липня − святині перебуватимуть в Мукачівському Психоневрологічному диспансері.
  • 1 та 2серпня  − перебування святинь в Мукачівському кафедральному соборі на честь ікони Божої Матері «Почаївська».

Читайте також: Щоб забули про біль: Для онкохворих дітей у Мукачівській дитлікарні облаштували ігровий куточок.
 

Коментарі

Е
Еньо

Можеш і собі завести одного скелета у шафі, лиш в тебе такого блата не є як у Православної Церкви. І можуть тебе незрозуміти - то закриють у дурці!

6
666

Правда очі коле!

6
666

Шо люди пишуть неправду???

7
747-800

1 скотина понаписовала всі останні коменти пуд разними ніками.

БН
Божоє небо

Сятометер зашкалює

Б
Бог

Царсто Боже в середині ВАС! Зрозуміли смисл!

Н
Ньоров

Да нічого нескажеш- мерзський бізнес, але як говорять: гроші нічим непахнуть.

Б
Бог

А ко їм дозвіл давав такоє з трупами робити, даже Я недозволяв, і щитаю це ОГИДОЮ!

В
Васько

Мощі свіжі ще пахнуть, недорого...

С
Суддя

Бог вам суддя всім

Б
бакі

Незабудьте найти між ними Хенка і поцілувати його в жопу, і ви станете міліонерами. Це точно діє просто неможе доказати!!!

Б
Бог

Добре пужати релігійних фанатів кінцем світу, пеклом, шеолом! Но а кіть будете мене до смерті слухати то дам вам дєвственниць, вина.... Бардель якийсь, но то потом в раю, а тепер неможна... Потерпіть поки нездохните!

Б
Бог

А після завтра буде огинь з неба і каждому на чоло 666

Д
Дідико

Да всі супер держави європи складабться перевежно з атеїстів, але більше допомагають іншим державам ніж всі віруючі раби божі, якщо раби божі розуміють це слово!

Я
Яхве

Но кіть непослухаєте, завтра буде ПОТОП!

(
(•_•)

Яка душа !? Про що ви мелете ? Ви для початку прочитайте та проаналiзуйте « Новий та Старий Завiт « , це просто шиза з боку вашого « кукловода Бога» . Добре, що немае вашого шизанутого Бога в реальностi, тiльки у вашiй уявi ...

Я
Яхве

Вклоняйтеся цим трупам, це Я Яхве, Саваот, Адонай, Аллах, Єгова таку маю таку волю щодо вас рабів! Піпец ко раб? Які раби Божі. Шоза чуш?

Ж
Жека

Получається шо ТРУПАРЯ ІЗ ДЕСЯТЬ ЧОЛОВІК їздить як цирк на колесах і збирає гроші також як цирк. Це справжній цирк! В цирку красиво, цікаво, а тут гнилі, ой. засохші мумії, трупики.. Хі-хі Точно нерозумні!!!

Г
гата

А як ся тими мощами лічити, нюхати, чи похоронити?!

Т
Тончі

Люди вам то нич неговорить де мощі знаходяться: Психоневрологічному диспансері!!!! Да-а...

П
Пророк

Шо святе? Людьми залишатися, а не ходити і де ходиш чи їздиш всюди за собов мусорити. Мати совість, необіжати малих і старих, думати не лише за себе... Одним словом залишатися людиною! І не піддаватися тваринним інстинктам таким- як: блуд, п'янство, егоїстияніть, лицемірство, кражі-калими.... Якшо нерозумієш то дуже шкода, много би писати та все в пусту.

П
Порошенко

Від мощів і мене тошнить! Фуй-фуй!

Є
Єгова

Ісус сам як екстрасенс, знахарь неміг чудес робити в рідному місті - де його знали як облупленого. ( нечулисьте про ефект плацебо ). внушеніє - плацебо - віра! Шось в сьих словах Є!

В
Васько

Петю не слухайте бо то Порошенко!

В
Васько

А Патріарх Авраам - то вообще був вбивця і сутєньор, іщи сою жону за овець здавав. . Піпец в старому завіті кониць обрвзали, в новому передумали, шось бога підмінили. А може передумав, а завтра придумать і яйця обрізати то ви побіжите перші!

П
Петро

БLя який бред.беру Глок 17 ...кінець світу приходить...ребята а що у вас святе???пустота...хто ви такі щоб такі висновки робити????

Б
бакі

Шось міцноє курив Мойсей коли писав тору!

Т
Тончі

А за шо бідного, праведного Ноя так наказувати, шоби спочатку строїти Титанік, а потом рік убирати і кормити худобу на ковчезі, і то робила одна сім'я. Коли бог одним своїм СЛОВОМ міг спасти сімю праведного Ноя, а не мучити бідних! В чому прикол? Динозаври несталися, непойму ще бідний Ной мав білих ведмедів і пінгвінів та ін. полярних тварин десь назбирати.

Т
Тончі

Але про Бога ненаписано в збірці міфів (Біблії)! Там є лиш про якогось маньяка, вбивцю, шизофреніка!

Т
Тончі

Нє хлопці Бог канєшно є! Але мощі то велика глупость! То попівський бізнес, піар! Де в біблії говориться про мощі, мощі завжди хоронили. Дайте вже спочити тим мощам!

Д(
До (•_•)

Бог тобі не фокусник, і не маг, і не чародій! Віру треба тренувати, ти можеш простого чоловіка напудити своим пістолетом, убити тіло, а душа у Бога. А, ти не віриш і в душу. А нашо ти жиєш на світі? Жерти, пити, спати, гуляти, і здохнути просто як скотина? У чому замисел? фішка по твоєму в чому?

ДП
До православного (•_•)

Ще можеш взяти мощi цих « сятих» собi в помiщ ))) пiдоходить такий варiант ?! Ось I провiримо твою вiру та силу уявного Бога ?! Поруках )??

ДП
До православного (•_•)

Можу легко провiрити твою вiру та силу твого Бога ! Наприклад : я беру Глок 17 , який прикладаю до твоеi бошки ... ти молишся , будь-якому , Богу , а я пiсля твоiх молитв нажимаю на курок !!! Пiсля чого подивимось на силу твого Бога та чудо-молитв ! Ну що ...?!

П
Православний

До 21:04.Ти можеш довести,що Бога нема і небуло?Тоді навіщо пустодзвониш!? Так одні тримають мумію в мавзолеї.Інші носяться з бандерою,шухевичом...камлають перед ними,хоча ці особини не зробили для людства і йоту добра. А це останки людей,які присвятили себе служінню Богу і мощі яких проявляли чудеса сцілення,почитайте Житіє Святих.А не хочете вірити,то не вірте.Вірте супрунці!

Б
Букі

Луди сошли сума. Носять останки чоловіка по цілій страні!

Д*
До *****

Яка рiзниця яка церква ?! Бога немае i не було ! Ти зiрочки тормоз ? Чим тобi так не вгодила Росiя, окрiм того, що не розбомбила цю хохляндiю ! ?...........

*
*****

Московський патріархат заманює людей всіма доступними способами...

(
(•_•)

ЯкI мощi , вже , 21 ст. досить займатись одурманенням дурного населення!!!!

М
модератор

Похороніть нафік трупи, а то ваша гордість!

П
Путин.

Фу-уу

Читайте також