У Мукачеві перестали працювати платіжні апарати одного з банків

21
14

Як повідомили читачі Мукачево.net, наразі, у Мукачеві неможливо зробити оплату через платіжні апарати одного з банків міста.

Як дізналося Мукачево.net наразі у центрі міста великі черги до банкоматів, люди активно знімають гроші.  Можливо через це і були затримки та не працюавли апарати розрахунку. 

Як передає Еспресо.TV., цілий ряд банків зачиняють свої відділення в центрі Києва

У зв'язку із становищем, що сформувалось, було прийнято рішення перевести відділення UniCredit Bank у Києві на скорочений режим роботи. Про це повідомляє прес-служба банку.

Також стало відомо, що свої відділеня в центрі Києва закрили "Сбербанк России", "Райффайзенбанк Аваль", евакуюють свої відділення з центральної частини Приватбанк та ВТБ. Очевидно, що банкіри побоються погромів та грабунків.

Коментарі

H
himmel

Для Тiми лопуха: прошу вибирати мову. То ти лопух раз вiриш в дурню.вирахую по ай пiшцi будеш вiдповiдати.невихована потвора.

!
!!!

приват зе бест)))

!
!!!

приват самий кон4ений

!
!!!

палити их треба

!
!!!

спалити iх усiх з ихнима банкоматами мацкальськими

Т
Тіма

Для himmel. Шо не пишіть дурню? ти йолопе! Пройтдися по місту! 1) POS-термінали не приймають картки 2) в банкомати черги 10-20 чоловік

H
himmel

Не пишiть дурню!!!!! Схаменiться, не маэте що писати в своэму сiлському сайтi. Не дистабiлiзовуйте ситуацiю!!!!

М
мкчв

В черзі на заправці передімною двоє не змогли розрахуватися картками приватбанку.

Т
Тіма

ПриватБанк і без того мав самі галімі тормознуті банкомати, а з таким ажіотажем воно й не дивно що цей гівнобанк не працює.

Б
банкір

не розводіть ажіотаж, все працює, гроші нікуди не пропадуть. приват працює в штатному режимі, проблеми з звязком - це постійна проблема...

Н
незнайомка

Приват по всій Україні завис,кажуть їх сервер не витримує . І Приват 24 висить,робить через раз

B
beebeekei

Дельта Банк - нельзя снять наличку в сети "Атмосфера", только в родных банкоматах, также не прошла транзакция оплаты карточкой в магазине.

ПФ
Приват форева

Ага приват неработает

Й
ййй

чи не приватбанка????

Читайте також