У Мукачеві п'яний водій на "Рено" розбив"Мазду" та поїхав з місця аварії (ФОТО)

8
8

Вчора вечором водій "Рено Лагуна" на вул. Росвигівській в Мукачеві в'їхав в Мазду, сильно пошкодивши її, після чого зник.

Після відбору пояснень у водія одразу передали авто в орієнтування. Вже згодом, автівку водія-винуватця по гарячих слідах знайшли на вулиці Данила Галицького.

Після освідування в Мукачівській ЦРЛ підозри патрульних щодо нетверезого стану водія Рено підтвердилися результатом драгера у 2.39 проміле алкоголю в крові. На водія склали відповідні адмінматеріали.

"Громадяни, пам'ятайте, що за зникнення з місця ДТП передбачена адміністративна, а у деяких випадках і кримінальна відповідальність. Згідно з КУпАП за це вам загрожує штраф 255 грн., або арешт на строк від 10 до 15 діб! Окрім цього вас та ваш автомобіль передадуть в орієнтування", - нагадують правоохоронці.

Коментарі

B
betonus

Який страшний штраф передбачається п'яному водію, аж мурашки по кожі пішли, бідний чоловік.

ПЗ
питьо з вариша

я все пяний за рульом вожуся!!! я тверезий не знаю издити...

Р
росвiгас

Долiтався бухарь!!!!!!!

О
Олег

Читаючи статті, неодноразово можна побачити грубі помилки...Нажаль, грамотністю наша молодь не виділяється... Не завадило би редакції знайти грамотного спеціаліста, який би коригував помилки, або уважно перечитувати статті, перед тим як випускати...

А
алкаш

2,39 файно упив, 1,9 мавим коли ня їмили упивив 8 пив

НН
но нє?

українською правильно ввечері, а не вечором вчіть мову

К
кум

нєхер жерти і за руль сідати....

О
Ольга

Навічно скотин позбавити прав

Читайте також