У Мукачеві п'яний водій, тікаючи від патрульних, зніс криницю (ВІДЕО)

15
13

Інцидент трапився у понеділок, 17 серпня, близько 22-ї години вечора.

В Управлінні патрульної поліції Закарпаття розповідають, що інспектори помітивши автомобіль KІА з непрацюючим світлом фар та вирішили зупинити водія. Однак, той на вимоги патрульних не реагував та спробував втекти.

Після тривалої погоні, порушник не впорався з керуванням та допустив зіткнення з криницею на вулиці Північній. Далі його авто зупинили шляхом блокування.

На щастя, внаслідок цієї автопригоди ніхто не постраждав. Як з'ясувалося, водій КІА був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Драгер показав результат — 2,05 проміле, що в більш ніж 10 разів перевищує норму.

У підсумку на водія було складено низку адміністративних матеріалів. Зокрема, за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст.122-2 (Невиконання вимог про зупинку), ст.124 (Скоєння ДТП) КУпАП тощо.

Нагадаємо, на Тячівщині п'яний водій Mitsubishi Pаjеrо в'їхав у бетонний стовб.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Возмущенна

Не светят фонари, к депутатам, садики школы крыши текут к депутатам. Из депутатов сделали прокладку между исполнительными органами и народом. Так удобно, потому что службы которые ОБЯЗАНЫ делать Дороги, крыши, трубы и все прочее как бы потом не при чем. Не надо никаких нам депутатов, партий и всей этой болтовни.

В
Возмущенна

У нас уникальная страна, столько партий и все за людей на выборах. А зачем они эти партии??? Есть дорожные коммунальные службы, зачем надо идти к депутату просить дорогу если есть дорожная служба или коммунальная??? Никто не думал??? Это их обязанность этих служб содержать дороги в порядке. Головы включайте наконец то

ДД
До До Петя

Согласний людина яка живе в цьому районі не буде його вихваляти. Дороги нема, маршрутки і машини провалюються бо дорогу перерили і всьо супер йому і нич не буде робити

ЖН
Живу на проніна

Балога обіцяв дорогу в 2017 році зробити.

ДП
До Петя

Не те слово, і мені цікаво що він прям зробив такого за весь час що він депутат на вулиці? Я не здивуюся що той коментар він і написав)))

П
Петя

Шо ваш Роман робить? Побзерайте на дорогу не можна пішки ходити такі болота не то шо машина...

ДА
До Аватар

Бо на Північній його і зупинили, після того як він зніс колодязь на вулиці. Читайте статтю уважно.

А
Аватар

На видео сорочья пишут пивнична .

ІФ
Іван Франко

Молодці хлопці, що зловили порушника. Забрати ы порвати права

П
Проня

Чому водій з місця дтп був відпущений на машині? І не був освідчений в лікарні?

П
Проніна

Депутат Роман, колодязь подладив, як івсьо на Шайбі за свої гроші, а завтра люди забудуть тай повідять ош ничь не робить!

С
Саша

Бездарі обкурені 17 серпня був понеділок а не вівторок

ЖН
живу на Проніна

Колодязь зніс пянота, а тепер ко буде ставити новий? Прийшов нись наш депутат , увидів. Каже що допоможе. Купив кільце і поклав. Новини не розуміву чому той що зніс наш колодязь не шупається.

Читайте також