У Мукачеві під час збуту опію затримали 49-річного чоловіка (ФОТО)

19
7

Чоловіка було затримано безпосередньо після спроби продажу рідини.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття розповідають, вчора, 9 січня правоохоронці затримали під час збуду 49-річного чоловіка. Він намагався продати 4 мл рідини, схожої на концентрований опій.

Поліцейські вилучили речовий доказ та відправили на експертизу. Також, як стало відомо, це вже не перший випадок, коли чоловік збував наркотичні речовини.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 307ККУ, а саме незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Мукачівця затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.


Коментарі

В
Василь

Муйдуне короставий ,переставай зловживати наркотиками ,ти і так виглядаєш як 79 - літній дід. Хотів колись тебе зловити і покарати але бачу ,що життя і так тебе покарало.

М
Майдаун

вусулю,то ти короставіць.а дасти ты лем годен за клунюв,дриснувши у гаті. ти хоть г..он надівай на свуй імпотентний кунчик бо цяпкать з нього зарадена гниль.Модеш поцяпкати на блювоту 789.

7
789

Це Пашки гавноеда брат,Шони гавнодав.

В
Василь

До муйдуна короставого . Дав бим ті по писку за криві слова ,але ти розвалишся і здохнеш.Трави дальше своїх наркоманів.Без них земля буде чистішою.

М
Майдаун

Йой,вусулю короставий, вжесь на четвертий динь з бодуна пробудився!? Маланкувавбись вічно.Марго іди гаті п..ні поміняй бо воняєш на цілу галіцію.Мустювко з польського хліва,озлоблений лем на таку банлершню францювату,як ти. На люди я не озлоблений.

С
Сусід

Дякую вам що закрили цю мразь Меньгарда Степана! Ато наша Мукачівська поліція бездіє повністю

В
Василь

Шоні майдаун ,тобі 49 років ,а виглядаєш на усі 79 років.Потріпало тебе ідіота життя.Тепер зрозуміло чого ти баране , такий озлоблений на всіх.

Читайте також