У Мукачеві планують оновити мікрорайони Паланок та Борок-телеп

12
19

Про це повідомив заступник міського голови-начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук під час прес-конференції.

В першу чергу буде проведено ремонт системи водопостачання та водовідведення, а згодом – і ремонт доріг.

«В мікрорайонах будуть облаштовані каналізаційно-насосні станції: дві в Борок-телепі та одна в Паланку. Після модернізації системи водовідведення почнеться ремонт доріг. Найбільш проблемний в місті мікрорайон  Борок-Телеп . Місто вже виготовило проекти з ремонту вулиць Гвардійська, Полтавська, Ростовська. На черзі – Крилова та Стефаника», - зазначив Віталій Гільтайчук.

Мукачівська міськрада

Коментарі

8
8

Підтримую коментар від 10. Це просто пародія, а не оновлення та асфальтування на вул.Г.Петрова від буд.№2 до кінця буд.№6. А далі ями, бездоріжжя...Куди пішли кошти, виділені на оновлення Росвигова?

Й
ЙОУШКО

ТАКІСЬТЕ НАІВНІ ОБІ ЦІ ВСІ ВУЛИУЦІ ПРИВЕСТИ У ПОРЯДОК ТРЕБА РОКІВ 30.40ЯК МІНІМУМ!

В
Верховинська

Верховинська -вакарова тут навіть каналізаціі немає. Будь- ласка зробыть каналізацію і дорогу!! Благаємо!! До речі де можна ознайомитись з планами робіт в бороктелепі???

ДІ
До Іван та 10

Якщо ви дивились прес-конференцію то Віталій сказав що всі внутріквартальні проїзди та Борок з паланком в приоритеті)

М
Мирослава

Коли набережну приведете в порядок,(страхіття в сторону Черьомушок) а берега річки хто прибирає, як боротися з рибалками,які після себе лишають купу сміття?

4
40

Будь ласка, відремонтуйте вул. пл. Паланок та Жовтневу- асфальту тут нема, в дощову погоду неможливо пройти.

В
Варишський

Просимо не обійти вулицю Стасова і поставити тут нарешті асфальт, за всю історію вулиці!!!

*
********

Могли б нарешті вже зробити Ерделі через неЇ стіки туристів ходять сором

ВТ
Вакарова теж мріє про ремонт!!!

Дуже Вас прсимо!!!

ВТ
Вакарова теж мріє ремонту!!!

"Будь ласка, шановний Андрій Викторович, не обійдіть нас",- просить Вас вся вулиця Вакарова!!!

П
полі

на вул.Крилова стьоїть асфальт який поклали декілька років тому. і він у хорошому стані. тепер ви його зривати хочете? Робочу як завжди забувають робити...

ДМ
До Мішка

Лишися то майже дитя асфальту пише раз для нього історична частина вариша мухосранськ.Відкі він може знати шо Паланок і Пудгород боли ще при Марії Трейзії.Моде то Носалюк? Він любить давати назви придуркуваті такі як він сам.

М
Міша

Тупинький ти Іванку і точно не мукачівський.Росвигово було полем і болотом,коли Паланок давно був варишом.

ЖВ
житель вулиці Робоча

Не забудьте заїхати на вулицю Робочу, яка у порівнянні з іншими вулицями Борок телепа у жахливому стані(особливо у період дощів)!!!!

В
Віталій

Доброго дня. Дуже цікавить,чи буде проведена каналізація по вул.Крилова. ДЕ б міг подивитись проект або просто дізнатись цю інформацію. В людей вигребні ями. НАбридло вже

1
123

вже би пора і Підгородську в Паланку зробити,скіль себе помню то завжди своїми силами трактори аби мало розрівняли щебню мало та і каналізацію за свій рахунок робили

І
Іван

Це все канєшно гуд, я розумію шо мер хоче відремонтувати місто і підняти собі рейтинг. Але блін, чого се робиться за кошти жильців з інших мікрорайонів? Наприклад у Росвигові, Пентагорі і Черьомушках найбільше поверхівок, відповідно найбільше комунальних платежів. Чому не починають з цих мікрорайонів, а починають з мухосранська?

1
10

а вул.Г.Петрова уже оновили, да......???? поклали асфальт біля буд№6 по вул.Г.Петрова, і все достатньо....ні на ліво ні на право будинків більше немає, лиш ями до коліна біля буд.№4 по вул.Г.Петрова, і відкритий каналізаційний люк навпроти буд.№2 де мешканці сусідніх будинків №4 і №6 скидують мусор прямо в кульках мусорних.....жах

Н
Наталія

Дуже прошу не обійти увагою вул. Менделеєва, особливо відрізок від переїзду до житлових будинків. В дощову погоду там взагалі не можна пройти. Вантажівки розбили всю дорогу.

Читайте також