У Мукачеві планують створити спеціальний парк для вигулу та дресировки собак (ФОТО)

27
8

У такому парку можна буде не лише вигуляти собаку, а й зайнятися її дресировкою, адже там для цього буде встановлено спеціальні конструкції.

Сьогодні, 24 жовтня, відбулася зустріч міського голови Мукачева Андрія Балоги з Чобо Яровим, на якій йшлося про співпрацю міської влади та громадськості у справі догляду за тваринами.

Мова йшла про конкретні напрацювання ініціаторів створення громадської організації “Замкова стража” по догляду за дворовими собаками.

Де саме буде цей парк поки не розголошують, але вже показують готові елементи майбутнього майданчика,які були представлені під час зустрічі (див. фото)

— Андрій Вікторович висловив сподівання, що подібна співпраця та підтримка з боку влади приведуть до появи найближчим часом у нашому місті парку для собак, що стане ще одним свідченням нашого піклування про домашніх улюбленців, — пише відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому.

 

Коментарі

ДО
до Олександра

ти правий на 100 відсотків, тут ще мож попросити грошенят і у Європейців, які дуже переживають за наших собак, більше як за людей. Та у нас люди помирають від ненадання ЕЛЕМЕНТАРНОЇ медичної допомоги, а щи через холод та примітивне харчування. А ви про високі матерії говорите

О
Олександр

На собаках можна непогано відмити кошти. собаки говорити неможуть.

М
Мукачівка

Подивіться на всіх набережних зроблений тротуар і лавиці з мусорками а в Черьомушках ні,шкода тому що район велики і недалеко від центра і мешканці і туристи гуляють а сісти немає де і якийсь мусор викинути шкода( і з колясками тяжко проти тому що жахливі бугри і неможна нормально пройти а коли дощ йде то вообще мовчу плавати по коліна в воді можна.Вважаю що і парк для собак хороша ідея але спочатку хай зроблять необхідне.

Ч
читач

Підтримую мукачівця. Робота бурлить і результати є. Так і далі потрібно працювати !

М
Мукачівець

Не все зразу, буде в слідуючому році вирішено питання Валенберга черьомушки. А для собак справа потрібна, молодці.

О
Олександр

До Мукачівки.... за лавиці даже не вспоминай, ідеш по варишу та нігде сісти хоть не замлю сідай.... Центр я нещитаву бо міста там на всіх не хватить... а по набережній нема слів хоть бери та носи із собов покровиць обись мав де сісти...

О
Олександр

Люди ще ненавчились мусор сортовати, а ко буде гівна собирати за своїми псами? лібше ті гроші потратьте на асфальт та поплатайте ами не мостах..... і прибиріть мусор під мостом біля танку.....

М
Мукачівка

Ліпше би Мер почав робити парк що на Валенберга( і набережну до району Черьомушки(де ходить дуже багато людей)а то місце хорошо ані лавиць ані асфальтування!

Читайте також