У Мукачеві планують створити свою Народну раду (ФОТО)

28
31

Сьогодні, у Мукачеві, біля кінотеатру "Перемога" відбулися збори громадськості, щоб ознайомитись з пропозицією про створення у Мукачеві власної Народної ради.

Організатор зібрання Юрій Кравчук запропонував присутнім створити Народну раду у формі громадського об'єднання.

Мета такого об'єднання полягає у моніторингу діяльності влади та державних органів міста Мукачева. Кожен з членів ради, буде відповідати за певний відділ, чи то моніторити законність рішення, чи то збирати анонімні повідомлення про корупцію та діяльність державних органів. Після чого проводяться активні дії, наприклад оприлюднення незаконних дій, або зібрання пікету.

Наразі, Юрій Кравчук пропонує подавати свої заявки на членство у Народній раді. Після чого, йде он-лайн обговорення, чи варто цю людину обирати у ряди Народної ради.

Є деякі умови вступу у Народну раду, однією з них - не бути депутатом. 

Організатори впевнені, що зможуть вплинути на чиновників та хоч трохи змінити корупційну та незаконну систему, яка вже давно вросла у структуру власті. 

Подати заявку, висловити свої побажання, уточнення та пропозиції можна за цим посиланням.
 

Коментарі

М
Москаль

А с этой, ДРУГОЙ Украиной http://asaratov.livejournal.com/4395705.html что делать будете? Заставите говорить по-украински? Сошлёте? Выгоните в Россию? Уничтожите? Думаете, это получится?

Д
Денис

А я как раз считаю, что мягкое воздействие на низовое чиновничество - очень действенная и необходимая мера. В этом плане нравится "Стратегия Тёплого Океана" Алексея Арестовича. Основной сайт здесь, хоть его всё не допилят: http://ocean-ua.com На фейсбуке он здесь: https://www.facebook.com/alexey.arestovich?fref=ts Ну и основные статьи погуглить можно и на ютубе есть. Если кому интересно, хочет поучаствовать - пишите. Ещё интересно здесь: http://hvylya.org/analytics/politics/maydan-2013-ot-rassveta-do-zakata.html Это ещё декабрьская статья Святослава Швецова, но в ней есть ссылки на его статьи по описанию стратегии политических и экономических преобразований. Очень интересно. И у Сергея Разумовского тоже очень полезные вещи бывают.

ДД
до дена

Давай змінювати систему.

Э
Эксперт

ТАКОЙ, С ПОЗВОЛЕНИЯ СКАЗАТЬ, "КОНТРОЛЬ" НЕИЗБЕЖНО ПАРАЛИЗУЕТ РАБОТУ ЛЮБОГО ГОСУДАРСТВЕННОГО ОРГАНА. УСПЕХОВ "НАРОДНОЙ РАДЕ" В ДЕЛЕ РАЗВАЛА УПРАВЛЕНИЯ ЗАКАРПАТЬЕМ!

ДЧ
до читача

БРЕХНЯ

Д
ден

Смішні ви! Нагляд за дотриманням законів , і всі ті функції, що вами перераховані виконує- прокуратура!!!Тому-заспокойтеся...ніхто нікого не буде контролювати ,а тим більше моніторити якусь діяльність...Не скачте вище голови! І гляньте правді у вічі. Хто дасть звичайній людині, що не наділена повноваженнями якісь документи, чи інформацію, по тій чи іншій особі або органу??? Це ж смішно.Народна Рада має тоді мати юридичний статус, і має мати окремий закон...Але виникає питання, тоді чим займатиметься прокуратура ???...А ще є основний аспект...кожен хто буде займатися чимось подібним буде ризикувати своїм життям +життям усієї родини. Не будьте наївними!Ніде те що було не ділося.Система жива!Просто зміниться верхушка.А якщо хочеться змінити систему, то треба це робити кардинально зверху до низу.Кадри на місцях то залишилися ті самі...

З
Зорро

Якщо там буде Балога та компанія - грош ціна цій раді. Вибирати треба з народа- наприклад з керівників підприємств (не партійних) підприємців, простих людей. Хай ліпше це буде - Баба Аня з 3- го підїзду, яка не збреше за гроші, ніж ті паскуди брехуни та жополізи, які більше зробили зла своею брехньою ніж той дурень - янукович

Ч
Читач

При чому, що цікаво, нікого з регіоналів чогось не було на робочому місці. Мабуть повідомив їх про візит попередньо. Зате в кріслі голови себе зафіксував, для так би мовити фактажу. Таким чином і в "революціонери" записався, і ідею мітингу звів до нуля, адже голова РДА з протестучими не зусрівся, і заяву на звільнення не писав(як це проходить при таких же акціях в інших районах). Як то кажуть: "І вівці ситі, і вовки цілі".. От такі в Мукачеві "псевдореволюціонери"!, і такою буде Народна Рада.

Ч
Читач

І очолити Народну Раду хоче мабуть канешно ж Кравчук. Фігура в журналістиці м. Мукачева, скажем так, трохи одіозна. Розпочинав свою роботу відкритою співпрацею та заказухою за їх з регіональним криміналом та на їх гроші. Про що навіть промовисто говорить назва його бойового листка.На останніх народних зборах, які відбулися за його ініціативи,побоявся вийти до мікрофон та підставивши на роль ведучого(а значить- організатора) Людмилу Бандурчак, спровокував присутніх на похід в РДА, по шляху попутньо зірвавши вивіску друзям-регіоналам, та спровокував вибиття двері кабінету голови РДА та підставив присутніх під відкриття кримінальної справи.

М
мукачевец

Iваницку лишити громадянства

Ч
Читач

Платити будуть, як і дотепер регіонали, які зараз змушені піти в підпілля.

ДД
до до громади Мукачева

Ігнорування громадською думкою веде будь-якого політика до самознищення. Який % голосів його сина на виборах? Ніхто не буде йти з палицями на Балогу, але і треба сприймати реальність - Балога впливовий політик і бізнесмен. Що потрібно мукачівцям?! Щоб його чинуші не вважали мерію своєю власністю, а людей рабами і бидлом, не люди для них, а вони для людей, щоб він усвідомив, що його однопартійці-пристосуванці не за нього, не за людей, а за свій карман!

И
ииии

О появились новЫе лица, которых не было ни на одном митинге памяти погибших на майдане. Да, как быстро длюди стают героями. Увидим плоды их деятельности

ДГ
до громади мукачева

вы сами себе признались что все чинуши в городе -это люди балоги. И что вы против него пойдете???? Хотелось бы это увидеть.)))

ГМ
ГРОМАДА МУКАЧЕВА

Контролювати - почати з малого: фото маєтків і машин у інтернет - розміщуйте і підписуйте чиє, балотуються у депутати - всю інформацію у інтернет,не виконують функціональні обов"язки - відкриті листи, організувати групу активістів і прилюдно попросити пояснень, влаштувати коридор ганьби, а далі більше......ЛЮДИ ЗАГИНУЛИ ЗАРАДИ НАС, А НЕ НИХ, НЕВЖЕ МИ НЕ МОЖЕМО ЗАСТАВИТИ З ДЕСЯТОК ЧИНОВНИКІВ ПРОСТО ЧЕСНО РОБИТИ СВОЮ РОБОТУ?! І ПОВАЖАТИ НАС?!

П
патріот

Кого ви контролювати будете? Звісно, ідея дууууже хороша, підтримую на всі 100000% але... цим активістам тоді треба надавати повну недоторканість. Інакше прийдуть в гості, вломлять по черепу та і все.

ГМ
ГРОМАДА МУКАЧЕВА

Наявність Іваницької у ратуші - це ганьба Мукачева! Звільнення її з посади ( відправка її на заслужений пенсійний відпочинок) - це бажання або небажання Балоги, який має розуміти, що ігнорування громадською думкою привело падіння його рейтингів навіть у Мукачеві.Або він зробить висновки, або виграти наступні вибори( на які скоріш за все він піде) буде складно, а може і неможливо! НАРОД ОБУРЕНИЙ,ЦЕ ВЖЕ ТРЕБА ПОЧУТИ, ХОЧА МУКАЧІВЦІ ДУЖЕ МИРОЛЮБИВІ!

М
мукачевец

два десятка лбмпенов.... ничего не достигших в своей жизни!! И они кого то хотят контролировать??? Или может во власть???!!!

ПД
Правильною дорогою йцдем

Вчора в камеді клоуном а сьогодні створюють нову владу

ДМ
дід Михайло

P.S.6.- Инструкция на противостояние "МАЙДАНЫ"-Либо наш порядок, либо полная дизорганизация. Там, где намеренны обойтись без нас, должен быть хаос! Делайте так, что бы безпорядок продолжался до тех пор, пока измученные гои, отчаявшись, непопросят нас взять власть в свои руки и обезпечить им спокойную жизнь. ЛИТЕРАТУРА;- Основной документ-"Протоколы Сионских Мудрецов", Сергей Нулис "Торжество Израиля, или грядущий в мире антихрест" Эдуард Ходос "Еврейская рулетка, или ночь во время Кучмы" Сионистами созданы нацызм, коммунизм з прилагающими инструкциями и много гелиигозных сэкт. Все это должно изучатся в школах, институтах для того, что бы недопустить жидомасонов к власти, что бы небыло "МАЙДАНОВ", что бы люди жили богато, свободно, стремились к знаниям.

ДМ
дід Михайло

P.S.4.- Міністерство освіти Табачник;-Крутите им мозги, взвинчивайте нервы. Подавляйте волю тех, кто вам возражает.Компромонтируйте выскочек и критиков, натравливайте самолюбие толпы на скептиков. Спрашивайте фамилию, место работы и должность сомневающегося в вашей правоте или пыющегося вам возражать. Требуйте ответов, а получив их, твердите; "Это не так, это не совсем так!", не анализируйте их по существу. Ваш опонент-гой непременно ретируется. Особенно это важно в вопросах истории, побуждающих у гоев инстинкт самоутверждения, что, в свою очередь, ведет к самасознанию, а последнее-к гордости. Поэтому их историю должны создавать мы, взяв в свои руки их литературоведение и любую из общественных наук, они все должны получать в нашем переломлении, в приемлемом и выгодном для нас свете. и т.д. 8 полных страниц, но это еще не все, инструкции на все случаи жизни.

ДМ
дід Михайло

P.S.3. Кравчук- масон настоящая фамилия Блюм. Кучма-масон настоящая фамилия Кучман Лейба Давидович. Ющенко-жидующий масон продал все высшие гос. посты масонам. Пункт Катехизиса о Ющенко и Януковиче;-Если не удасца блокировать и "засушить"молодых перспективных русских, делайте их управляемыми. Привлекайте их в свои компании, создавайте вокруг них плотное кольцо еврейского окружения, лишайте их контактов и знакомств помимо вас. Вынуждайте их женится на еврейских женщинах и только после этого открывайте им "зеленную улицу" Не бойтесь, их дети всеравно будут нашими. ... Потому и сказано; "Чей бы бычок не скочил,теленок наш.Во имя этого отдайте необходимому нам гою не только свою дочь, но если случится, не поскупитесь и своей жены, хотя бы в качестве любовницы.Таким образом они полностью будут под нашим влиянием, а кроме того, его зарплпта и доходу, войдут в наш доход. Через жен евреек или любовниц евреек они отдадут нам свои ценности сами.....

О
Очнитесь

Уважаемые Мукачевцы,желающие создания Народної Ради, цели которые Вы перед собой ставите очень благородные и нужные. Так зачем далеко ходить, объекты вашего праведного гнева у вас под носом прямо в административных помещения Мукачевского горсовета. Колоритнейшая фигура мадам Иваницкая, честно говоря хамоватое и необразованное создание с замашками как минимум генерального прокурора, а жадность ее просто границ не имеет, сынок ее прости Господи ущербный закомплексованный мелкий упырек и многие другие. К гадалке не ходи с пеной у рта будут доказывать Вам как они мучались все эти годы правления Януковича, какие гонения по отношению к себе перенесли. А про последние гроши честно заработанные непосильным трудом на благо жителей Мукачева опять же отобранные у них преступной властью, кстати представителями которой они являются, вообще прослезиться можно. Так объясните мне что конкретно поменяется в Мукачево. Не спорю возможно у Вас дойдут руки и до них, но если честно сомневаюсь.

ДМ
дід Михайло

P.S.2 Декілька пунктів; "Славяне несокрушимі до тех пор. пока у них присуствуют зачатки самосознания. Поєтому вітравить их у них наша задача. Советская власть в СССР возможности для єтого дает безграничніеИспользуйте их, евреи СССР,и ві станете хозяевами всего пространства от Карпат до Тихого океана. Обещайте им "гигантские урожаи" , дайте им на поля химию. Они получат много злаков и овощей, употребляя которіе, будут травить свои єндокринніе железі, кровь и мозг. Добивайтесь для них вісоких зарплат. одновременно делая все возможное для широкого распространения спиртніх напитков, имеющих такоеже свойство (солнцедар и т.д.), как и сельскохозяйственніе ядохимикаті. Только таким путем ві сможете сокрушить их окончательно. Будущей нашей провинции Великий Восток на пространстве от Карпат до Тихого океана инородній людской єлемент не нужен, нужні покорніе, всем довольніе гои в полном смісле єтого слова.

3
333

++++

ДМ
дід Михайло

Закарпатці, наші майдани будуть продовжуватись до тих пір, поки невідбудеться повна люстрація, поки не відкриється вся правда. Ким і чому, і для чого був створений Радянський союз, хто ним керував, і хто керує сьогодні Рассєєю і Україною. В мене один з засекречених документі ЦК КПРС для вищого ешелону комуністичної сионіської влади, можна сказати-інструкція. (Катехизис еврея СССР". Про надзвичайну секретність цього документу говорить такий пункт;-Евреи СССР, заучите этот Катехизис как ЗАКОН Моисея. Помните его и исполняйте! Но для того, чтобы ни единного его слова не мог прочитать ни один гой (все люди гои-не человеки, лишь один еврей человек), будьте готовы пожертвовать даже жизнью.23-и года нашей "независимости" пролетели под полным контролем жидомасонских кланов, которых, на територии Украины развелось как блох на паршивой собаке. В 2002 году в масонские ложи вступили до 350 человек. Они давали присягу на уничтожения, распыления, порабощения украинского народа

І
Іван

Хай працюють...

З
Забелін

тут ми з сусідкою стояли на подвірьї. напевно також Народну Раду створимо

Д
Дмитро

Ідея прекрасна! Але потрібні люди с юридичною освітою, які можуть моніторити і знаходити в прийнятих рішеннях корупційні моменти. П.С. "1.Не бути депутатом". "2. Не мати машини, яку можна спалити (це ж Закарпаття)".

М
мешканець

Підтримую створення Народної Ради. Давно вже потрібно контролювати міську владу куди вони дівають бюджетні кошти,як приймаються рішення, як проводяться конкурси,як деребаняться земельні маєтки,як здійснюється міський рекет підприємців.Мукачівська влада не рахується з народом, приймає протиправні рішення . І за це колись їм потрібно буде відповідати перед ЗАКОНОМ та перед БОГОМ!!!

Я
я

а платити їм хто буде?

Читайте також