У Мукачеві планують відновити парк, що між "Венецією та вулицею Мічуріна

16
9

Про це Мукачево.net розповів заступник міського голови Мукачева Віталій Гільтайчук.

За його словами так як і парк Горького та перемоги, його теж планують відновити, а саме владнати гарні доріжки та зелену зону.

Наразі вже є попередній проект. Також, вже є попередній проект влаштування парку Горького, з красивими доріжками, зеленою зоною та оглядовою площу з виглядом на річку.

Віталій Степанович додає, що днями у парку Перемоги запрацювали всі ліхтарі та вже патрулює сторож.

Нагадаємо, вчора, міські депутати проголосували за розробку проекту ще одної зони відпочинку, де можна буде ловити рибу.

Мукачево.net

Коментарі

Ж
житель

Хороші наміри у нового заступника мера Мкукачева! Бажаємо, щоб втілилося усе те, що для громади буде позитивним та корисним!

Я
ярош

якиїсь КОРУПЦІОНЕР прихватив вихід з парку на вул Валенберга ХТО покарає УБЛЮДКА та тих хто це дозволив

Р
Радиш

Я шось не поняв, то мій парк, я там маю ділянку і мій син. Шо ви там хочете робити? Не дозволю!

М
Мукачівка

Підтримаю Окружну треба зробити тротуар для людей і лавочки покласти щоб люди могли посидіти на Набережній.

СК
Сергій К

Не бурчіть! Кожного дня іду на роботу біля парка Горького - насаджено багато нових садженців дерев і кущів. Молодці - так і має бути!!! Єдине, що мені не подобається - чому в парку всі старі дерева вирізали одночасно ?! Неможна було то зробити поступово - розтягнути на пару років? Бо парк тепер і на парк не схожий, а....поле, з свіжопосадженими копачиками

1
123

Відколи прийшов гільтайчук більше року, та в городі багато чого робиться, не думаю шо так довго піариться. Похоже дійсно нормальний мужик

Ч
Читач

Понад20 років у бюджеті міста в мирний час не було грошей на це все. Тут війна, в державному бюджеті не вистачає 80 мільярдів на пенсії, а в Мукачеві... один парк за іншим ремонтують. Міська влада порозуміла, що якшо далі красти та народ більше не терпітиме? Вирішили трохи показухи влаштувати?)

О
Окружна

Як би ще заасфальтували б пішоходну зону по П.Набережній від "Вінеції"до магазину "Черемшина"то булоб дуже добре,де мами з дитячими візками неможуть проїхати гуляючи з малечею. Подивимось на що зпроможний новопредставлений заступник Гільтайчук.Стара влада во главі з паном Золієм неробила нічого на такі зауваження, тільки перерізала ленточки, подивимось що буде з Гільтайчуком чи це тільки піар, чи конкрктні дії! Час покаже.

М
Мукачево

Як завжди планують - планують а робити нікому!!!!Парки відновлюють, дороги роблять але все на словах....

Читайте також