У Мукачеві планують запустити цілу мережу соціальних аптек

9
9

Про таку амбітну мету в інтерв'ю Mukachevo.net заявила начальник управління охорони здоров'я Мукачівського міськвиконкому Любов Мандзич.

"Аналогу нашої соціальної аптеки ми не знайшли в Україні. На початку роботи соцаптеки дійсно були скарги, що представлений не весь асортимент ліків, хтось навіть скаржився на ціни, але за наступний квартал ми усунули недоліки і вже останнім часом нам не поступило жодної скарги", - заявила лікар.

"Варто також зауважити, що на ліки представлена мінімальна націнка у 10% тільки для самоутримання соціальної аптеки – зарплати працівникам, компослуги і т.д. Наша мета – створити цілу мережу соцаптек у місті", - додала Любов Мандзич. 

Більше про розвиток медицини у місті - читайте в інтерв'ю

Коментарі

Д2
ДО 20.08

За кордоном треба купувати більш серйозні лікарства тоді можна відчути різницю в ціні а замість колдрексу треба пити чай з малиною ефект один

ДМ
до МУКАЧЕВО

Не говори в Словаччині одні каплі коштують 5 євро,Колдрекс 10 євро.Сама купувала,знаю.Так шо не розказуй брехню.

М
МУКАЧЕВО

Аналогу нашої соціальної аптеки ми не знайшли в Україні-ЦЕ ПРАВДА. В Києві ліки дешевші в любій аптеці як в УКАЧЕВІ В СОЦІАЛЬНІЙ . В Угорщині СЛОВАКІЇ ДЕШЕВШІ на ПОЛОВИНУ. Асортимент ніякий як незвернешся завжди пропонують замінники не завжди ефективні два дні тому вірусних зовсім нема-може інв.2гр невигідно продавати то для чого тоді називати СОЦІАЛЬНА чи потрібна така тим більше -розширення мережі-ПОВЕРНІТЬСЯ ЛИЦЕМ ДО ЛЮДЕЙ І ЛЮДИ САМІ СКАЖУТЬ ДЯКУЮ-а інакше це пуста болтовня мандзички або інших.

К
Кот

Вася прямо в точку.

И
Имя

Гуляй, Вася!!!

І
іван

а толк із них який кіть ціни приблизно однакові та на відкриття таких аптек тратяться чималі людські гроші з бюджету. Чого стоять одні вивіски і т.д. ОБМАН

В
Вася

ніякої конкретики. де такі запитання - як ви ставитесь до корупції в пологовому будинку та загалом в ЦРЛ? - скільки працівників було спіймано на корупційних схемах закупівель? - чи робите ви щось для того щою знищити корупцію в лікарнях? - Ви говорите що стаціонар безкоштовний, то для чого лікар виписує список медикаментів які потрібно купити на кожну добу перебування? - Чи задоволені ви роботою керівника ЦРЛ яккого не так давно призначили? - Із останніх новин можна почути шо сина Головного лікаря ЦРЛ Спіймали пяним за кермом, А батько визнав його повністю тверезим..чи не вбачаєте в цьому криміналу коли батько робить експертизу сину і дає за відома неправомірну інформацію результату? Чому журналіст який себе вважає журналістом задає ті питання на які заздалегіть підготовлена відповідь? так скажімо по шаблону. Чому ви не задає незручних запитань на які не завжди знайдеться відповідь.

1
123

противно читати такі "благотворітельні" статі, люди награні , якщо захворів серйозно, то легше померти чим лікуватись,ціни на лікарства космічні, а ці суки з розумним визом обсуждають як ще бабла заробити

В
Вася

ПІд видом соціальних аптек хочуть запустити свою серію аптек. :) БІзнес по Мукачівськи!!! Так тримати!

Читайте також