У Мукачеві побудують ще одну Українську православну церкву Київського Патріархату

45
12

Рішення про розроблення детального плану прийняли сьогодні на сесії Мукачівської міської ради.

Як йдеться у рішенні, комплекс будівель єпархії Української православної церкви Київського патріархату планують побудувати на вулиці Береша (навпроти кафе "Асторія").

Саме таких церков у Мукачеві лише дві, а тепер буде ще третя. Як розповів Мукачево.net мер міста Золтан Ленд'єл цьогоріч встановлять огорожу та келії, а основну будівлю вже спланують згодом, адже її планують побудувати у стародавньому стилі.

Площа виділена на церкву 50х60 метрів.

Мукачево.net

Коментарі

Ж
жужа

я проти церков нич немаю ,айбо людям под оболоками тай церкву тай щий коло бара асторія туй моглибо для дітей дашо построїти дітям нігде бавитися .Се вже докус йидна коло другої буде так недуже красно.Кіби даякий памятник богородиці то болоби ліпше.

Ю
Юрій

В Мукачеві 16 московських церков, які служать москві, і всього дві українські, які ви зможете побачити на цій зсилкі http://s59.radikal.ru/i163/1504/b8/596e42b07863.jpg я православний вимушений ходити в греко-католицьку, тому що в московську гидую, вони стріляють по моїм синам. Добре що побудують українську церкву.

З
Закарпатец

ЭТИХ ЦЕРКВЕЙ УЖЕ СТОЛЬКО ЧТО ПРОЙТИ СКОРО НЕЛЬЗЯ БУДЕТ

У
уйко

хочуть двох зайців єднов кульов убити. найдеся "справжний меценат" усі знають ко... пожертвує мало грошенят, а пак усьо шо громада буде жертвувати буде му-ся сторицьов вертати...

ПТ
Против Тупизма

Лучше дороги бы толком сделали,дорог как не было так и нету.Тупо ямы засыпают и получаются горки.Это только в нашей стране такое допускают.Потому что церква доход приносит кому то,а на простых людей которым ездить негде наплевать.

Z
Zoltan

Римокатоликам и протестантам хватает по одной церкви. А вот православам мало два. Типичный восточный менталитет!

1
123

каждому мукачівцю по церкві

Р
р

Мукачівець підтримую

Й
йоушко

У Мукачеві вже більше церков як у Ватикані!Ревете що ціни високі, що жиєте в проголодь, а на церкви котрих а вариші на кожному углу маєте гроші.Зовсім криша поїхала!

Т
Тануна

Людям под окнами? Не глуміться уже так...

М
м1

Якраз у АСТОРІЇ ся наппю, та піду до церкви грихи замоляти

М
мукачівець

гроші нікуди дівати? ліпше зробіть ремонти у діт садках,та школах,,,

Читайте також