У Мукачеві побили поліцейського який хотів розняти "бійців"

8
12

Наразі порушника вже затримано, і доставлено до ізолятора тимчасового тримання.

Як розповідають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, вчора, 23 січня, близько 23:30 години на вулиці Космонавта Бєляєва в Мукачеві працівник поліції, який був не на службі, побачив конфліктну ситуацію.

Правоохоронець втрутився у суперечку аби врегулювати її, але на прохання припинити її учасники не реагували. Чоловік неодноразово пояснював, що він є правоохоронцем.

Вмить один з учасників бійки почав погрожувати правоохоронцю та завдав поліцейському тілесні ушкодження.

31-річного мукачівця одразу було доставлено до відділку поліції. Він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав у його крові 1,80 проміле.

Його затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відкрито провадження за ч. 2 статті 345 ККУ, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень.

Коментарі

С
Смотрящий

Читаю коментарі аж противно, шо жию коло таких людей. А потом чудуймеся чого поліція так працює, Хочаяк їм працювати коли на каждому виклику каждий з ходу плює їм у очі.

С
Самиляк

Це мли атошники порядок наводять невмишуйтеся скотиняки

М
Майдаун

Ты “Докторе” із палати номер 6 заперевального бандерувського корпусу псіхушки, завали воняло, та чеши на процедури.Быдло польськое,то вы “набороли” бандітізм і жебрач.То вы дегенераты, щи на кониць 80-х, носилися із своюв продажнув “незалежністю”.То вас суки руховські і всяку нацшантрапу фінансіровали піндосня заокеанська. Кібисьте шезли з Лиця Землі!

М
Мент

Раніше вже би то бидло без почок валялося, а тепер б’ють цю поліцію, куда дивиться керівництво увд ? Міністр ?

1
1

При СРСР такого бардака не було.

С
Саша

Так і треба тим поліцейським-неробам! Раніше хоть їздили вечером по районам, а що тепер роблять? Нічого! Постійні кражі квартир і не тільки, підпали машин... Включіть свою срану мигалку та проїдьтеся по районам вечером і вночі, а не пийте каву на заправці, авс чи супермаркеті!!

Д
Доктор

Кацапи Дід і микачівець вже відмітились під новиною .Ото дегенерати.

М
Мукачівець

Не захищайте тих неробів! Они заслужили би їх били Бо 90% там обіжені жизнью і пішли в поліцію би самоутвердитися чи кришувати наркосів А ті 10% нормальних просто нич не можуть зробити бо їх задавлять чи розставлять такуй ті воняки продажні і обостяні бо їх більшість

Д
Дід

Та нич цімбору не буде.Заплатить лаве терпілі і слідаку, а завтра вже буде бити наступного копа.Такий кругооберт.

1
111

а тепер дати їм, як мінімум штраф і "условку", інакше ніколи не буде поваги до правоохоронців

Г
Геннадий

Так будет до тех пор, пока продажные полицейские и прокуратура не начнут расследовать все дела до их успешного завершения, а не до взяток!!!!!

К
Коп

Копопад. Беркут, милиция АУууу...

Читайте також