У Мукачеві почалася друга хвиля ревізій гральних закладів?

11
9

Як повідомив читач нашого сайту у Мукачеві почалась облава на заклади з гральними автоматами.

Так, за його словами команда правоохоронців була помічена біля одного закладу на вулиці Воз’єднання, що мав типовий вигляд.

Міліція у приміщення не зайшла, тому, що було зачинено, але зробила його опис та обіцяла прийти з ордером.

Коментарі

О
Ольга

если бизнес востребованный-то почему бы ему и не быть!!!! ведь будут играть где в нычках все равно

О
Ольга

так давай....

SJ
Sweik Jozef

Оля, давай легализуем..............

О
Ольга

надо легализировать работу игровых автоматов,чтобы деньи шли в бюджет,а не на частные карманы!!!!!!

ІІ
Іван із Брестова

Да точно шо нич не роблять, лем капусточку бриють. Тим хто міг би протистояти тому злу руки і ноги яжуть туго, а якшо не слухають то звільнять. А таких як Сало Максим (БЕЗ) превозносять нич не робить лем капусту збирать з апарату по варишу. Вернули го злодія з Ужгорода для контролю за апаратчиками нич не робить лем по варошу ходить. гроші збирать, великий обехеесник.

І
іван

та вони це роблять лиш для того, аби люди думали шо міліція з народом,ганьба!!! вони дітей затримують та сажають бо ті крадуть, а для чого - не питають?!!! нехай перестане міліція кришувати наркоту та автомати

І
Ігор

Біля того закладу уже ввечері стояла напіввантажна машина і чорний Pajero. Тому коли ці клоуни повернуться - нічого не знайдуть.

О
Олександр

Шостий раз пишу ПІЛИГРІМ БІЛЯ ЗЕЛЕНОГО РИНКУ, БАГІРА, ГОТЕЛЬ МУКАЧЕВО, КОЛИ ЇХ ЗНАЙДУТЬ? ЯКЕ ОБСТЕЖЕННЯ ВСІХ У НАРУЧНИКИ І В ТЮРЬМУ З КОНФІСКАЦІЄЮ МАЙНА. Згідно з чинним законодавством організаторам азартних ігор "світять" фінансові санкції у вигляді штрафу в розмірі 8000 мінімальних заробітних плат (8 млн. 584 тис. грн.), конфіскація майнових активів, які використовувалися для надання незаконних послуг, та кримінальна відповідальність за ст.2032 Кримінального кодексу України. Прибуток, отриманий тіньовиками від проведення азартних ігор, підлягає спрямуванню до Державного бюджету України.

1
123

не обстеження потрібно проводмтм а витягнувши ігрові автомати на вулиц і розбити

Читайте також