У Мукачеві почали маркувати водіїв-хамів (ФОТОФАКТ)

13
9

Мова йде про водіїв, які паркуються з порушеннями правил та заважають як колегам по керму, так і пішоходам.

Зокрема, факт маркування таких водіїв було зафіксовано у четвер, 8 серпня по вулиці Валенберга 

Коментарі

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

БУЛИЖНИК І В ЛОБОВУХУ. ЯК КАЖУТЬ БУЛИЖНИК ОРУДІЄ БІДНИХ

В
водiй

я там був, водii, якi стояли по пару хвилин iз-за тоi "овци", хотiли вийти i спустити колеса (або даже пробити) - iм не дали це зробити мiлiцiонери, якi там дежурили. ще не написано про чорну октавiю, яку лишили прямо пiд свiтлофором, то нормально? а тепер подумайте, якщо б там мала проiхати "скора", вона би просто стояла у пробцi, а тим часом хтось би мiг померти!!! вот така цiна паркування де попало, я за тих, хто клеiв - РУКАМИ I НОГАМИ, МОЛОДЦI!

Д1
для 123

люди озлоблені, бо за кермом у нас часто саме як говорять "бидло", а не водії. Бо водій нормальний перед усім подумає, а як проїдуть (пройдуть)інші люди чи водії, якщо я зупинюсь тут. Я вже не говорю про знаки, правила ДР чи розмітку. А "бидло" зупиняється там і так як і де йому "парує", а як інші? та йому по барабану "хай літають самолетами".

В
ваня

іх жаба давить що они без машин,они просто кончені люди.

1
123

я в шоці від наших людей які вони озлоблені на водіїв , мені стає страшон залишати свій автомобіль в центрі томущо всякі мудаки будуть клеїти всяку хрень на машину або ще чого хуже поцарапають машину

Я
я

а ще їм колеса порізати (невже міська влада не може навести порядок із парковкою під своїм носом на повороті проти приватбанку,повний беспредел що там робиться)

7
77

Ліпше най маркувуть машини ко перекривать улиці та паралізовали вариш то нормально усе їм мало.

М
милицишти

эти машини давно палить надо шакалье ьидлота закарпатська как балога говорит

В
Вера

Давно пора!!!!!

Читайте також