У Мукачеві пограбували і побили киянина

6
8

Ще один киянин потрапив у новорічну ніч в халепу в Мукачеві.

 24-річний турист хильнув зайвого й прогулювався нічним містом. Біля готелю до нього причепилася невідома компанія. Зловмисники побили свою жертву й відібрали дорогий мобільний телефон «Айфон», гроші в сумі 300 доларів і документи. Потерпілий опинився в лікарні зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою, а його кривдників розшукує міліція.

Коментарі

Б
берсерк

в европе цыгане,арабры и не такое творят так шо ненадо...

1
121

да другий раз ніхто сюда не приїде

В2
вуйко 2

скоро наші менти пояжуть рохзбійників і покарають, заберуть від них у десять раз більше, а туристи помалу будуть обходити нас десятою дорогою.

С
Софiя

Пiдтримую "Вуйка", чиста правда.

5
555

Ганьба! Це антиреклама нашому місту! Дуже шкода!

M
McMurphy

Cе МУКАЧЕВО дєтка!!!!!!!

В
Вуйко

Саша...ти був хоч раз за кордоном......!!!! ну і що там такого що гроші рахують...що там що камера за 10 штук най буде за 20.....не в тому проблема а в тому шо це Мукачево...і не тільки бо не хлчу обідити мукачівців....а взагалі така нашу культура....заздрість і куча бикоти....яка якшо шось не стандартне побачить чого в хліві не бачила та зразу біситься...і тупіє ще більше

С
Сашко

Туристи занадто пафосно себе поводять. Йшов на роботу, стоят туристи біля ялинки, один з туристів рахує пачку долларів, у кожного другого на шиї камера варітстю 5-10 тис. грн, деякі з айфонами тієї ж вартості. На що вони розраховують?

Читайте також