У Мукачеві пограбували працівника суду

14
9

Неприємний інцидент стався напередодні. Увечері по допомогу до міліціонерів звернувся мешканець Мукачева, який працює у суді.

Про це Мукачнво.net повідомила прес-секретар Мукачівського МВС Наталії Машіко.

За її словами шляхом підбору ключів, зловмисник відчинив двері та виніс сейф з чималою сумою грошей у гривнях, доларах та євроо грошей та золоті прикраси.

Наразі проводяться слідчі дії.  

Коментарі

D
dotnet

Невже Вас так хвилює звідки в нього такі гроші? О_о. Лиш би обісрати... як тільки мова йде про держслужбовця і гроші, то відразу: хабарі, корупція, "хороша" країна і т.д. P.S. здивував мене коментар про декларацію. А не спадало на думку, звідки вони візьмуть цю декларацію?

Я
Я

В рамках прозорості влади, чи не могло б мукачево.нет опублікувати декларацію про доходи цього пом. судді...цікаво просто ... якщо публікувались начальницькі, то не важко оприлюднити рядові...? Чи внесене походження цих сум в декларації? якщо ні, то варто б поцікавитись у пома, де він ці кошти взяв? Може в нього нічого не крали, а просто забрали своє?

11
1 1 1

Назвіть народові імена героїв!!!!

А
Аладар

фамілію в студію

А
Аладар

як скоро прибрали сумму "У ньому чоловік зберігав 18 тисяч гривень, 11 тисяч доларів, 3 тисячі євро і золоті прикраси"

H
hello

Важкий мав бути сейф!:)

А
Андрей

2 замшевые куртки,2 отечественных подсигара,,,,,

2
24356152

Цікаво яка у нього зарплата щоб мати такі гроші. Я думаю що тут без хабарів не обійшлося. А в суддів тоді ще у 10 разів більше. ТАК і принимають у нашому місті рішення на користь тих у кого є хроші. А простий смертний точно програє. "НАША ЛЮБИМА УКРАЇНА"

1
111

ДА!!! помощник судьи и "У ньому чоловік зберігав 18 тисяч гривень, 11 тисяч доларів, 3 тисячі євро і золоті прикраси." Впечатляет!!!!!!! и это только помощник. А ЧТО У СУДЬИ,,,ТОЛЬКО ГОРОДСКОГО УРОВНЯ?!!!!!

Читайте також