У Мукачеві покінчив життя самогубством 10-річний хлопчик

16
19

Про це Мукачево.net стало відомо з достовірних джерел.

За попередніми даними хлопчик навчався у школі номер 20. Самогубство він вчинив вдома. Наразі дітей у присутності батьків та психологів опитує міліція. Причини трагедії поки не відомі. 

Нагадаємо, що вчора до правоохоронців Закарпаття надійшло повідомлення  мешканки села Чорна Тиса Рахівського району про те, що близько 20.00 вона виявила труп своєї 10-річної  онуки,  учениці Чорнотисянської школи.

Дитину вона знайшла в господарській прибудові повішеною. Слідів насильницької смерті не виявлено.

Коментарі

.
..

Це не від собачого кайфу...ця дитина навіть про таке не знала

КУ
Колишня учениця 20-ї школи

Якщо це від "собачого кайфу " він помер, то це не батьків вина, а працівників школи , які не дуже слідкують за тим , що роблять діти на перерві. Наші сокласники (хлопці) теж цей "кайф" випробовували десь у 12-13 років! А дирекиору слід провести виховні заняття по попередженню учнів про небезпеку від таких забав !

З
знаю

на мукачево нет роблять придурки

!
!!!

люди ви що!!!яке самогубство?перед тим як писати щось перевірте достовірність цієї інформації.

В
Виктория

Саша был светлым,добрым.Учился на отлично,может быть,много увлекался играми,но кто ими сейчас не увлекается?И мать всю свою жизнь отдавала ему и сестре.То,что случилось - чудовищный несчастный случай.Светлая ему память.И дай,Боже,сил пережить родным это горе.

Л
Ліра

Ви ідіоти неотесані, перед тим як писати в інтернеті якусь інформацію треба перевірити її на достовірність і правильно писати. Видно з вами ще не судились за неправдиві коментарі і новини!Хлопчик не покінчив життям, а це нещасний випадок, через таких недоумків як ви, які викладують інформацію про все підряд не перевіряючи її.А він був хороший, відмінник і з хорошої сім"ї і любові йому вистачало від мами.

М
МЫ

БАЛОГИ ДОВЕЛИ. ЭТО ТОЧНО

W
wera

Таким дітям не хватає любові і уваги від родини. Дуже шкода маму, її горе не мож описати.

Я
яяя

Дорогі батьки, будьте уважні до своїх дітей. "Собачий кайф" - гра, яка забирає життя дітей. В школах нашого міста дітки так граються, починаючи з 8 років.

М
мукачівка

не пишіть дурниці ! це був нещасний випадок !

В
вася

жаль хлопчика!хороша родина!цебув нещасний виподок.

K
Kkk

Хтось може написати точно що сталося?

В
Вероника

ого

В
Вероника

капец я хлопчика знала

=
=(

Мукачівський хлопчик повісився вдома на шкіряному ремені (грав у компютерні ігри,однією з яких була гра,де показавули як потрібно вішатись на ремені...він повторив...)...

S
Sun

табо тепер у Інтернеті ігри всякі дурацькі!вот діти і учаться!

П
п4здец

Ох ці редактора, ти тупий? Вчора 10 річна дівчинка повісилась, сьогодні 10 річний хлопчик. Перед тим як щось написати, перечитай 30 разів, щоб дошло, про шо пишуть.

ОЦ
Ох ці редактора

У Мукачеві покінчив життя самогубством "10-річний хлопчик".А в же в статті - що близько 20.00 вона виявила "труп своєї 10-річної онуки".

П
п4здец

Вчора 10 річна дівчинка десь в Виноградівському ройоні.

Читайте також