У Мукачеві понад добу блукав 48-річний львів'янин

5
9

Чоловік, який вперше виїхав із свого рідного села на Львівщині, заблукав у Мукачеві.

У поліції Закарпаття розповідають, що до правоохоронців вчора, 18 червня, близько 17.00 години звернувся 58-річний водій вантажівки, який розповів, що близько першої годин ночі його товариш, який приїхав разом з ним із с.Заболотці Львівської області, вийшов із салону авто, де вони відпочивали, і не повернувся.

Всі особисті речі, одяг, телефон зниклий залишив у автомобілі.

Відтак, до пошуків 48-річного мешканця Львівщини, окрім полісменів долучились і рятувальники. Після кількагодинних пошуків, близько опівночі зниклого чоловіка розшукали.

Зі слів чоловіка, він ніколи не виїжджав за межі свого села, тож, опинишись вночі на вулиці міста, втратив орієнтир і загубився.

Львів'янин розповів, що майже добу чоловік блукав містом, а повернутись до стоянки, де знаходилась їхня вантажівка, не зміг.

На щастя, загроз для життя чи здоров'я чоловіка немає

Коментарі

Н
Немадяр

Ахах, ті шо пишуть про цивілізацію вам до цивілізації як до марса раком, центр і парк то не цивілізація. Бикорайони, росвигова, черьомушок досу, подгоряна, цигантабора то цивілізація?

ДЯ
Дауну який май

Дауне вобще не по тємі туй пи*диш) По ніку , який в тебе замітно , шо ти походу туй май даун ??????????

М
Майдаун

Тібі фальоватий заперевальний,якраз МАЙДАУНИ то твої побратими і ти! А туй не сміятися треьа,а ревати,ош болван львівшький у 48 року заблудився в цинтрі Європи,серед люди і цивілізації!Вот такі “швідомі” і нас ведуть у блуди!

Т
Тібі

А ЩО ТУЙ смішного або висміюваного, з такого може сміятися хіба ДАУН тіпа МАЙ і подібні сомари.

A
ad

десять рокiв тому я попав в нью .Йорк (iздив до цiмбора) . нико там не знав по-нашому говорити. но люди виручили . have a nice day..........

7
777

Вонячий львівянин,нехрен за перевал ходити

П
Петро

Коротко : "Рагуль зі Львова вийшов в цівілізацію"

МД
май дауну

Обиженная, слюнявая личность, тебе один совет — не обосрись по дороге.

М
Майдаун

Ясен пень.Львівянин всю свою нікчемну жизнь кантовався в лепавому схроні,а туй взяли і увезли дикуна до цивілізації. Звірина втратила орієнтири! ВИДИШ НАРОДЕ КО ТЯ “УЧИТЬ цінностям”!?

Читайте також