У Мукачеві поштрафували рибаків, які виловили 12 підустів

7
5

Тільки за перші два тижні 2023 року правоохоронці викрили 33 порушників.

Як зазначають у пресслужбі Закарпатського рибоохоронного патруля, в ході рибоохоронного рейду 10 січня на річці Латориця в Мукачеві, інспекторами було виявлено трьох громадян, які здійснювали лов риби з берега вудками.

Чоловіки порушили правила рибальства тим, що виловили підуста звичайного, який занесений до Червоної книги України. Загалом, у порушників виявлено 12 екз. забороненої до вилову риби. 11 січня на р. Боржава в околиці с. Довге та р. Уж с. Кам’яниця викрито аналогічні порушення.

Загалом, інспекторами за перші два тижні 2023 року у порушників виявлено 20 екз. підуста звичайного. Інспектори за цей період на порушників наклали 2 499 грн штрафу, зокрема 27 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП та 6 протоколів за ст. 90 КУпАП.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іван

Які до біса інспектори хренові не дають людям маю на увазі настоящий любителям рибалки потішитися на березі річки побачити покльовку відчути процес виважування довгоочікуваної рибки а браконьєри б'ють того подуста як хочуть і так звані патрулі рибоохорони знають но бояться їм щось казати тим паче щось з цим робити вони тільки на простих рибаків базуються йти мабуть треба на них забити просто посилати на,..й а якщо потрібно буде то і двинути разок в челюсть не можуть навести порядок з браконьєрами най сидять собі на жопі в своїх конторах !!!

А
алекс

скажите, а какую рыбу можно ловить в латорице...едину уклейку...остальная вся в красной книге...где цивилизация...сделайте платное разрешение на год, как в Польше...покупаешь в любом рыбном магазине лицензию на год где указано количество улова, правила рыболовства и т.д....к нему прилагается зошит, в который записываешь пойманную ценную рыбу-пример: щука-1-2 кг для учета кол-ва вылова-нет записи -штраф по полной..а то сделали из рыбаков идиотов-поймал, поцелуй рыбу и отпусти-у меня от этих поцелуев губы будут как вареники и еще в шелухе...а что подумает жена-ушел нормальный, а пришел с такими губами...сейчас ловят в основном 60+...у которых от инфаркта до поноса один шаг...а речка лечит, успокаивает,тем более в наше тяжелое время, время переживаний и страданий за детей и внуков...так что может найдутся светлые головы в экологии, рыб.инспекция которые создадут приемлемые условия для рыбалки и не лишат последнего удовольствия для 60+и т.д...

ДМ
До мукачівця

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%96%D0%B4%D1%83%D1%81%D1%82_%D0%B7%D0%B2%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D0%B9

М
мукачівець

підустів?а чого тоді футбол,а не футбіл??ідіоти писаки тупі

Г
Гілка

Ви шо смієтеся? Де Рибохорона???Там рибаків немеряно стоїть з боку вулиці Підопригори. Всі рибу тягнуть додому. Ніхто не випускає!!!

Читайте також