У Мукачеві повідомили про замінування всіх держустанов

13
25

Зокрема попередження про можливе мінування отримали всі садочки міста, районна лікарня, вокзал.

Як розповіли Mukachevo.net в ДСНС Закарпаття, рятувальники отримали черговий лист про замінування у Мукачеві всіх держустанов.

Наразі евакуювали всіх пацієнтів Мукачівської ЦРЛ, дітей та вихователів з усіх садочків. Також на наявність вибухівки перевіряють залізничний вокзал.

На місці події працюють всі спецслужби, кінологи та вибухотехніки.

Коментарі

М
Майдаун

О...о,вже і туй пацієнти психушки,польськое бидло казимир(так поляки називавуть худобу),неваловшна баціла,14:49. Бандершня заткали ревала і марш у заперевальний хлів!!! Туй ведуть бисіду наші люди і про наші діла. Вам г?нам туйнічого воняти.Лем послі вашого майдауна розцвіли терорісти,мінування,война,жебрач....

М
Майдаун

Дякуны!!! Дякуны!!! Дякуны!!! ГАВ!!! ГАВ!!! ГАВ!!!

К
Казимир

Це явно фіглі Шонія-Майдауна. Лише він не таке здатен.

М
Майдаун

Надя, тренування так не проводяться. Про проведення тренувальних акцій населення попереджають,інформують.В процесі тренувань відточують майстерність.А так,як ви кажете,то спрацює ефект недовіри.Пам’ятаєте,як у казці про хлопчика,який розігрував селян окриками про напад вовка!? Коли вовк дійсно напав,селяни не зреагували бо невірили вже.

Н
Надя

Я думаю, що це тренування, адже наш народ і всі державні установи зовсім не знають як реагувати і діяти при терористичних актах. Звичайне тренування. Правильно роблять, научать всіх і в випадку потреби, не буде хаоса і паніки, а навпаки, тренінг це завжди добре.

М
Мак

Мені здається вся справа в професіоналізмі правоохоронців невмінні вичислити *аноніма*багато є зацікавлених в паніці і дестаьілізації це зрозуміло а працювати мають професіональні -служби котрі нехочуть або невміють -ось і літають по місту патрульні без толку.

М
Майдаун

Сі анонімки про замінування канешно ідіотізм. Но туй пишите, ош то спецслужби роблять шуміху перед виборами.Но який толк їм із того?Но най буде, ош люди будуть у страхови? Но і што? Підуть у страхови та проголосують за пороха чи за нацику!?Я в сю версію не віруву.

С
СБУ

То просто жахливо яка тупа нація. Особливо коментатори тут. (((

Д2
до 20:51

місто Ужгород, ВУЛИЦЯ ДОВЖЕНКА, будинок 3 (СБУ). Коли прийдеш, оби тя чекати?

ДП
До правдодуба

Одягай майку з гумунiтарки -приходи , роскажеш менi , яке я бидло ! Обiцяю, буду один , чого i тобi бажаю!

ДП
До правдобыка

Де i коли ? Кажи, пиши ?!

Д
Дотправдоруба

Кажи, де i коли з тобою зустрiтись !?

П
Правдоруб

Читаю ваші коменти, одне блювотиння. Кожен гівнюк з себе корчить оhуєнного знатока та юмориста. IQ в бидла аж зашкалят, але лише в "-"...

ДТ
До троцького

Нi, не всi знають! Ти ж не знаеш ! Для цього е спецслужби, щоб з вас овечок використовувати наче рянду! Але Ти ряндо не переймайся-вас овечок 95% вукраiнцiв

ДУ
До учня

Тому ти i учень ! Учень-оскiльки , Ти дурненткий i вiриш в казочки!

Т
Троцкій

Такі всі розумні шо капець. Всі знають хто "заміновує", лиш одним саперам з собаками це не ясно.

У
Учень

Якби не служби, то нас би вже давно захопили і підірвали вороги.

ДО
До ооо

Ти дебiл? Який анонiм? Онанiруй вдома, дурачок мамин ! Це все роблять спецслужби вукраiни...на носi вибори до верховного корита вукраiни!

О
Ооо

Цікаво чи хтось думає шукати того аноніма? Це ж НЕОДНОРАЗОВИЙ ВИПАДОК в місті! Чи то всьо нормально? Так має бути? Дожилися!

П
Питания

А сколько стоит такая операция?? , и из какого бюджета идёт финансирование?? , чтоб я понимал ситуацию

В
Вася

В мене т9 аналізмом видав, тоже не шутки

В
Вася

Спіймати ідіота та встроїти йому садочок,

X
Xhhhh

Ай-я-яй ! Як налякали ! Самi замiнували, самi повiдомили, самi розмiнували...браво, молoдцi!!! Вукраiнцiв тримають за г@вно, хоча вони такими були , е i будуть !

У
Уважний

Правильно читати - анонізмом. Проклятий Т9...

У
Уважний

Служба безпеки мабуть анонімом займається кить не годні імити цих «фіглярів».

Читайте також