У Мукачеві представили нового голову РДА Сергія Гайдая (ФОТО)

29
9

Таке рішення за словами голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля було прийнято буквально вчора.

Сьогодні у залі Мукачівської РДА Сергія Гайдая 1975 року народження (безпартійний) було офіційно представлено всім присутнім.

Сергій Володимирович Гайдай народився 6 листопада 1975 року у м. Сєвєродонецьк, Луганської області. У 2014 році закінчив Хмельницький економічний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит» і здобув кваліфікацію економіста. З 2005 року до нинішнього призначення працював генеральним директором ТОВ «Дембуд».

Mukachevo.net

Коментарі

ХВ
Хруник Віктор

Поживем так побачимо.А поки ,што зарано говорити про якість роботи.

И
Иван

Этот Сергей Гайдай работал помощником у Рената Кузьмина при Яныке

0
007

Якби я не критикував Балогу,але після цих цирків влади-все ясно,для чого тут появився "москалик".Голосуємо за КМКС.Hajra Magyarok!

І
імре

казав нись Москаль,же вибори по-закарпатськи то тотальна продажа голосів...цікаво-а ми дурні думали,же останні президентські(виграв Порошенко) та до ВРУ пройшли у НАС ,на Закарпатті ЧЕСНО...Цікаво-ставленник Президента-ставить під сумнів вибори,на яких виграв Президент...Нич ся нерозумію...Ся сливовиця ня гет погубить.

В
Василь

Смішно було слухати,коли губернатор ,на запитання Ракошинського бірова про ситуацію з дорогами та їх стан-красиво відійшов від запитання й перейшов на контрабанду цигарок...Смішно,бо по-перше питання було реально з таких,що турбують людей а відповідь-у блуди...По-друге-КОМУ губернатор розказував про цигарки??? Коштура 15 років проробив на таможні...

С
саша

а тот аферюга бютіський Андрійко, що там робить, тоже керує, се пісец.

В
Василь

Дожили ся київських блатарів присилають у мукачево.Він буде рік,якщо раніше не знімуть,географію Мукачівщини вивчати.А щоб її добре знати то міряти її треба ніжками,з народом розмовляючи.Ту наші місцеві з Н.Лучок на Домбоки не знають як проїхати.Правда пане Данканич А.А.?

L
LM

Цікаво було б почути думку самого нового призначенця, який покинув свою рідну домівку за 3,5 тис. грн. в місяць зарплати за 750 км. А він вміє розмовляти? Бо при представленні несказав ніслова. А ще залишилось назначити першим заступником брехача-злдія-і ще мінімум 30 нецензурних слів Немйо О.О. та обманщика народу Пліска - заступником і Мукачівський район по показниках обжене міста Київ та інші високорозвинуті міста Європи))))

Г
Гараж

Ну хоть на Мукачмвщині щось ся робить.Важко Г.Маскалю ,самому вшиткой мусай робити. Роби - нероби, также знімуть як попередніх, навіть не подякувуть. Слава Україні.

Читайте також