У Мукачеві презентували систему модернізації вуличного освітлення (ФОТО)

11
7

Представники компаній розробників та виробників сучасної системи освітлення представили громадськості концепцію пілотного проекту, який найближчим часом стартує у Мукачеві.

У проекті модернізації вуличного освітлення Мукачева беруть участь три компанії: угорська "Мезеї Вілл", мукачівський "Точприлад" та ТОВ "MTE". 

Мета проекту - забезпечення належного освітлення вулиць міста з використанням світлодіодних світильників. 

Пілотний проект включає освітлення наступних об'єктів:

- центральна частина міста, включаючи вул.Грушевського, два мости; освітлення фасадів Ратуші, драмтеатру та держпрапору на площі Миру. 

- вул. Д.Галицького;

- вул. Росвигівська, буд.1,2,3. 

Плановий строк реалізації пілотного проекту - 3 місяці з моменту підписання договору. 

Mukachevo.net

Коментарі

Т
Тьтя

Я пишу як єкономлять на єлектриці ,вечером по Росвигову темно ,особливо по Генерала -Петрова ,а сьогодні в день, я особливо бачила світло світило .Так єономлять не знаю хто за цим слідкує .

А
аматор

Світлодіолне освітлення себе окупить просто які ціну ми заплатимо і кому... Хабарі підуть по рукам щоб та чи інша компанія пройшла, а за все це будемо платити ми з вами: Освітлення30%+робота20%+50%Хабарі=кругленька сума з чотирьма нулями як мінімум.

О
О

Эта модернизация,пришла в голову очень "недалеким" людям,т.к.экономии не будет,светодиодное освещение хоть и экономное,но его надо,закупать,обслуживать и ремонтировать,с нашими"стабильными"электросетями-это дело будет сыпаться постоянно,недавний пример-бум "экономок"-много ли мы на них наэкономили...,мэрия могла бы найти нормальных электриков,что бы те им объяснили ситуацию,пока самое экономически оправданное освещение ЛДС,это знают во всем мире,светодиоды пока очень дороги для нашей страны,деньги бы лучше собирали на качественный ремонт дорог

В
варяг

Вартість задоволення?

М
Месному

Предлагаєш класти асфальт у сніг чи болото? Ти майже у автодорі робиш

М
Местний

Світло то добре але дороги в Мукачеві перетворюються в сплошну яму ніхто навіть ямкового ремонту неведе-може перейменуемо місто з назвою-САМАЯМА

У
Українець

А ко жиє на Галицького і Росвигівськів, кіть аш там рішили начати?)))

Читайте також