У Мукачеві презентували журнал про шахи (ФОТО)

49
0

Сьогодні, у малому залі міськвиконкому міста Мукачева, презентували журнал "Шахи: Мукачево-Україна-Світ - 2011".

На презентації був присутній голова міста Мукачева Золтан Золтанович Ленд'єл, Йозеф Реш, президент федерації шахів в Закарпатській області Олександр Галай, помічник народного депутата Василя Петьовки - Михайло Михайлович Штефко, заступник керівника клубу, начальник навчально-спортивного відділу управління у справах молоді і спорту облдержадміністрації Марків Василь Васильович, віце-прездидент федерації шахів у Закарпатській області Володимир Миколайович Артамонов та інші.

Засновником журналу є мукачівський шаховий клуб «32х64». Далеко не кожне місто може похвалитись таким виданням журналу про шахи.
 
«Наша співпраця з видавцями не перша, все починалося з першої зустрічі, потім ми відшліфовували ідею і почали працювати над кожною сторінкою та фотографією. В результаті вийшла книга досить на сучасному і змістовному рівні. Ця книга дуже популярна, вона має вже друге видання комерційного характеру з невеликим доповненням, тому досвід роботи запевнив, що і це видання буде на високому рівні.» - сказав у своєму виступі мер міста.
 
80 глянцевих сторінок було надруковано у Львівській друкарні тиражем у 1000 екземплярів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також