У Мукачеві продають «ліві» ялинки, попри «пресинг» міліції (ФОТО)

12
21

Мукачево.net провів власний рейд містом та знайшов ключові точки продажу святкових дерев без ліцензії.

Точно «ліву» ялинку можна купити на залізничному вокзалі, тут і вибір пристойніший, ніж будь-де.

Дві інші точки знаходяться в районі Зеленого ринку – на вулицях Чайковського та Габермана .

Мукачево.net поцікавилося у нелегальних торговців, чи знають вони, що продавати ялинки в цьому місці не можна, тим паче без відповідного «клейма». На що ми отримали чітку відповідь «так».

«А що робити, треба якось на життя заробляти», – відповіла нам жінка. За її словами, міліції їх добряче ганяє, тому вони «кочують» з ялинками по всьому місті, доки не продадуть.

Зауважимо, що рішенням відділу торгівлі міськвиконкому було виділено окреме місце для продажу ялинок – вулиця Купальна, 14, позаду Зеленого ринку.

У неділю тут було зачинено.

Коментарі

Q
QQ

писати про автомати то практично реклама, не треба заходити туди і все буде добре. займатися автоматами мають певні органи а якщо вони не видять то є причина на це і не поможе навіть статя про них.

А
Аладар

"є" 100500 .мукачево нет про гральні автомати ніколи не напише бо дістануть від шефів по гузиці. я можу на телефон фоткати або на відео зняти мінімум 10 точок за 30 хв. де правда?

А
Аладар

"є" 100500 .мукачево нет про гральні автомати ніколи не напише бо дістануть від шефів по гузиці. я можу на телефон фоткати або на відео зняти мінімум 10 точок за 30 хв. де правда?

Л
л

є- Прав! Скоро игральные автоматами заполонят весь город!Вечером можно даже через окон и дверей увидить что автоматы работают.А Милиция и все СМИ проходит мимо!Видимо....ЛЮДИ Делайте выводы... елками тогрвать нельзя...игровой бизнес за то имеет зеленый свет...

Є
є

Шановна Редакція!А чому Ви ненаважитеся з фотоапаратом до заборонених законом гральних "берлог" по цілому місту?!Чи може не знаходите їх?!Я можу підказати: на них виписано як правило "Інет" або "Інтернет" або просто @(мавпа).А ще їх дуже легко "побачити" по звуку і цоркотінню 50 копійкових монет! Так будь-ласка, шановні!!!!Там жеж "зависає" наше майбутнє, а інколи і теперішнє покоління і калічать свою долю і свої сімї. Варто б нарешті і Вам привернути увагу МВС до цього!!!

НР
Новий рік

То все можна робити цивілізовано, але це не для Украіни, у нас порядок як такий не приживеться ніколи.

А
Александр

http://www.mukachevo.net/UA/News/view/49922 А ВЫ Видели качества и состояние тех елок?Хотел бы посмотреть кто их поставить как украшение!

.
...

Я тілько одного нерозумію: чому ці ялинки є лівими? Бо у них нема чіпів??? До вашого відома нема жодного документу де написано що чіпи є обовізковими, вони є рекомендованими. А менти користуютьсу незнанням цього... А чіпи дають тільки державним лісництвам, якщо ти виростив 100 ялинок то ти ніколи не отримаєш чіп. А редакція могла би це промоніторити, щоб потім не писати про "ліві ялинки"

Q
QQ

Продають бо є попит. Давно при Різакови був проект стосовно цих ялинок: пропонувалося, що лісничиства під час чистки лісів викапують ялинки і ставлять в горшки, потім передають жрепам які роздають та доставляють ялинки в горшках по 100 грн мешканцям. Після празників мешканці ялинку вмісті з горшком повинні повернути та отримують 50 грн назад. Ялинки які повернули весною мали би висадити туди де потрібно і на це залучали би школярів. Не це в короткий опис… ніхто це не зробив і не пробує.

РМ
Редакція Мукачево.net

Друзі, всі ваші побажання ми беремо до уваги. Власне, матеріал про ялинки також з'явився за підказкою одного з вас. Спершу ми написали, де можна купити "офіційну" ялинку http://www.mukachevo.net/UA/News/view/49922 А тепер написали, де продають неофіційні. Ну і найближчим часом ми звісно ж напишимо про правила паркування. Хоча ми вже не раз писали, без остраху опублікувати фото авто з "блатними" номерами. Будь-ласка: http://www.mukachevo.net/UA/News/View/49454 http://www.mukachevo.net/ua/News/view/46264

А
Александр

А где можно законно купить елку в Мукачево? И какой они вид имеют? Вот это тоже снимите и покажите! А На зеленом базаре за нормальные деньги можно купить хорошую елку.

Ч
Читач

Давно вже обіцяно зробити фоторепортаж про порушення правил паркування, але віз і нині там. Бояться фото відомих в місті машин викладати.

М
микола

нехай краще редакция мукачево нет проведе рейд по порушенням паркування автомобилив в мукачево.а то склалося враження що у нас взагали нема служби ДАИ.

Лучше бы о защите бездомных животных писали, чем про ёлки. Нашли к чему прицепиться, редакция, наверное, там же и купила (или даром забрала), а потом нафоткала. 100 лет их продавали у вокзала, а теперь с вашей подачи разогнали.

Ч
Читач

Ви розумієте що нищити природу не законо.Ви думаєте їм немає на шматок хліба?Тоді як вони 15 ялинок продадуть по 50грн. під Новий рік і цілий рік на це живуть?Просто користуються моментом підзаробити. Мукачево.нет вдячний за репортаж та статтю все правильно.Молодці.

РМ
Редакція Мукачево.net

Прісні - це печально)

Г
Горобець

Это печально.

Х
хах

мінусують ващі новини)) нє реально новини якісь прісні

РМ
Редакція Мукачево.net

Друзі, про що ви?

Ф
Фу

За новину мінус 10балів! Головне не кількість в новинах!

НР
Новий рік

Людям треба на шматок хліба заробити, а ці ліцензіі і клейма фігня повна. А мукачево.нет нехай чимось мудрішим займеться ніж рейди за ялинками і тими нещасними продавцями

Читайте також