У Мукачеві продовжать зводити 3-кілометрову велосипедну доріжку

15
11

Якщо точніше, то її загальна довжина 2 км 642 метри – від Паланківського мосту (вулиця Берегівська об’їзна) до вулиці космонавта Бєляєва.

Раніше Мukachevo.net повідомляло, що восени минулого року тут вже розпочався перший етап робіт.

Ширина велодоріжки 2 метри. На узбіччях будуть облаштовані сміттєві урни, з’їзди.

У Мукачівській міськраді зазначають, загальна вартість проекту - понад 1,8 млн. гривень.

Нагадуємо, що у Мукачеві з'явиться алея тюльпанових дерев та кленових.

Коментарі

В
василь

Но ви і мерзотні люди.... нич не роби-крадуть, шось роблять-крадуть, не правельно роблять. Постоянно лим нити, воняти, і сидіти на дивані. За ці 2 роки а Мукачеві зробилося стільки шо за 15 років стільки не зробили а вам усе хе..ово. Була там тропінка та добре було. Тепер - херово стало. Бардюри треба, плитку, квіти, коври... Хер в сраку таким як ви. А не дорожки. Про Австрію тут розказують. Коли нич не робиться та дуже класно. ФУ. Противно.

П
ПКО

Як на мене то ця набережна мала бути розширена,виложена гарно плиткою,красиво зроблені бордюри висажені дерева,квіти ,лавочки фонарі.Це признак сучасного міста і виявлення любові до нього. А так прийдеться літом нюхати випари асфальту,уступати дорогу велосипедистам,а ці бамбуки так продирявлять асфальт і буде дуже "гарно" Мати серед міста таку річку і не мати чудової набережної просто гріх.

П
Правда

якби таку велодоріжку зробили у австрії, то її творця би уже давно у неї заасфальтували (знаю що кажу, бо часто там по роботі буваю). не розумію, чому не можна зробити один раз, і якісно, у всіх відношеннях: і ширина, і бордюри, і асфальт, і т.д. щоб зроблено було на віка, а не на 5-6 місяців, а потім знову красти гроші на латання та відновлення. тут і є ваш патріотизм? а якщо робити, то робити з любов'ю, а не одягти вишиванку і скакати до небес, а завтра хоч трава не рости. якби Шенборни так будували Паланок, то що би з нього на сьогодні залишилось???

М
мама

дуже дорого, так як роблять, то піде десять - двадцять Камазів асфальту, без бордюр, а почти два мільйони гривень. Кось непогано заробить

О
Олексій

Чому її назвали велодоріжкою? Той хто це робив, головою подумав? Тепер якщо велосипедист наїде на пішохода, винним буде пішохід, бо бачте гуляв по "велосипедній" доріжці.

М
Мукачівець

Добре те, що роблять. Але велодоріжкою вона на папері називається, щоб було про що прозвітувати. А насправді звичайна пішохідна доріжка без бордюрів, бо так дешевше.

ЙН
йой не говорить

2 м нормальна ширина дорожек!!!! по опыту скажу! все гуд! новость отличная!

ПЗ
Пішохід з дітьми

Дуже добре, але для велоруху в два боки треба ширину хоч 3 м. Представте собі: узнали з інтернета біціглішти з Словакії чи Угорщини про велодоріжку, приїхали, а там пішоходи з дітьми гуляють, нодьмоми песиків вигулюють. І всі такі задоволені, що їм зробили рівний асфальт і можна дійти до центра з сухими ногами перший раз за 20 років. А як там називається цей асфальт це вже десяте питання. Хоча фахівцям слід задуматися про це. Бо коли наприклад велосипедист на швидкості 20 км/год наїде на бабцю , чи дитину і скаже представникам поліції, що їхав по велодоріжці то буде неприємна ситуація для всіх. Особливо для іміджу Мукачева.

М
Максим

Новина чудова, але нажаль доріжка без бордюрів... біля парку перемоги - з бордюрами. Тут і так піде?

П
Пішохід

А де пішоходи будуть ходити-їм майже підвисна буде чи як

В
Василь

якшо чесно то дуже файно і акуратно ! дякуюємо ! єдине що потрібно уже до самого центра прокласти нову, там ще + 900 метрів треба... я думаю воно картину не поміняє в гіршу сторону але всерівно дякуємо !

Читайте також