У Мукачеві продовжують облаштовувати будинки пандусами (ВІДЕО)

15
1

В Мукачеві полегшують життя людям з обмеженими можливостями. Так, тротуари облаштовують спеціальним спусками для візків, також збираються встановити пандуси, там де вони найбільш потрібні.

В управлінні міського господарства кажуть, робитимуть все можливе, щоб люди з обмеженими можливостями не відчували себе неповноцінними.

Перед входом до залізничного вокзалу поруч зі сходинками - пандус. Ця похила доріжка зручна та дуже потрібна для тих, хто не може ходити, каже пан Олександр. Чоловік пересувається лише на візку, переконався, цей пандус зроблений за всіма будівельними нормами. Зробити життя людей з обмеженими можливостями повноцінним обов язок міської влади.

Так, комісія в складі якої представники управління міського гос-ва, архітектури а також представник асоціації людей з обмеженими можливостями взяли це питання під свій контроль. Так, тротуари на деяких вулицях облаштовують спеціальним спусками для візків, також збираються встановити пандуси, там де вони найбільш потрібні. В управлінні міського господарства кажуть, робитимуть все можливе, щоб люди з обмеженими можливостями в Мукачеві не відчували себе неповноцінними.

М-Студіо

Коментарі

МН
мешканець на вул Духновича

на вулиці Духновича роблять новий тратуар, але на перехресті на вулицю Глінки там не зручний заїзд а цілий траплін зробили!

Читайте також