У Мукачеві продовжуються проблеми з МТС. Кажуть, через 3G

12
10

Протягом вівторка, 27 жовтня до редакції Mukachevo.net надійшло близько 40 скарг від читачів зі закликом з'ясувати, чому не працює мережа одного з найбільших мобільних операторів.

Симптоми ті самі, що і протягом неділі-понеділка: неможливість додзвонитися до абонентів та приймати дзвінки від інших, раптове зникнення мережі, тощо.

За підсумками чергово дзвінка редакції до колцентру МТС, який вже переіменовується на Vodafone, стало повідомлення про те, що проблеми зі зв'язком можуть бути пов'язані з тестуванням 3G місті. Хоча варто зауважити, що подібні нарікання на МТС, як висловлюють мукачівці, останні 3 дні висловлюють також ужгородці.

Хай там як, але ребриндинг МТС на Закарпатті ознаменувався ще гіршою якістю зв'язку, ніж була досі.

Mukachevo.net

Коментарі

ТХ
Тому хто в курсі

тота україна на тулько отставша, шо щи лем типирь ся здогадали зробити поодинокі 3G, тогди як у тих же руських уже давно є 4G. Мені то пофіг, я рідко на вулиці пользувуся інтернетом, хіба кить найду дагде бесплатний WiFi. А в горних селах там вообще не щи не знавуть, же шо то є інтернет, а кить знавуть, та лем галімий укртелекомовський з мега скоростями при аж цілих 2 мегабіт в секунду за 140 гривень в місяць! В городі кому не розкажу, вшиткі лем ся смівуть, бо за таку ціну нормальні провайдери проводять оптоволокно на 100 мегабіт в секунду, і щи й на кавіль ся лишить!

ТХ
Той хто в курсі...

За словами представників МТС вночі з 28 на 29 жовтня буде запуск 3G від МТС. Мукачево третє місто в Україні після Одеси і Чернівців де буде 3G. Ще мало потерпіть, чилядь...

Л
Лола

З МТС проблеми вже давно з дому дзвонити взагалы не можливо треба шукати звязок быля выкна...Жах.

Ж
житель

Треба переходити,на київ стар. Іщи у горах є звязок.131

ДР
до редлакції

ребрендінгу ще не було, до чого ви це написали?

O
Oberleutnant

сколько можно терпеть разную сволоту......

В
вахтанг

да пора всем менять оператора на мило его

П3
Про 3г

Цей преславутий 3г лиш у Мукачеві коло Ратуші робить. У борок телепі і едже не хапле

М
мила

Это просто безобразие! Ужасная связь!!! Придётся менять оператора? Имели бы совесть разослали бы оповещение, про проблемы со связью и информацией, когда это закончится!!!

І
Іван

МТС тото гюно кацапськоє!

Читайте також