У Мукачеві прорвало теплотрасу (ФОТО, ВІДЕО)

10
9

Через аварію, яка сталася в обідню пору, рух вулицею Ярослава Мудрого було ускладнено.

Близько 15.00 воду було відкачено та прорив ліквідовано силами комунальників, інформує один з наших читачів.

Коментарі

В
Всiм

Обережно, люди добрi, не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлиiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005). Зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку у людей, що йому довiряли. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки в Iнтернетi часто дае об*яви непристойного змicту. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати, при цьому ще намагаеться звинуватити клiента, тобто постраждалого. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

У
ужгородець

Замітив, що М-студіо як показує про негатив, тобто стан доріг, водопостачання, чистка від снігу і т. і., то показують лише про м. Ужгород, хоч в Мукачеві дещо ще погірше, але так принято. Знайомий говорить, що в місті ліквідували теплосеть і все її імущество тихенько прибрали, "розпродали", створили часні ЖЕКи, які практично так роблять як і комунальні, а зараз за 20 років керування мерією довелдо жопи повної водоканал. Толі еще будет. Банда править.

1
123

У Мукачеві скоро будуть показувати, як вулиці підмітають по особливому, а у мерії всі закони чиновники напам"ять знають. Нема корупції, нема проблем - Європа і США переймають досвід.

М
МуМу

Мукачево.нет, таке відео якось не професійно викладувати..

M
MRVEL

оператор Человек-Паук

Я
я

заметила, что там течет из под плитки вода еще дня два назад и сказала об этом в обменке.

С
Сантехнік

Це мабуть транзітна теплотраса через Мукачево "ТЯЧІВ-ВИНОГРАДІВ-УЖГОРОД"

Ч
Читач

На мукачево.нет все може бути ))))))

В
Водоканал

Яка може бути теплотраса у місті без централізованого опалення і водопостачання?

Читайте також