У Мукачеві просять відгукнутися пару, яка підібрала втрачену сумку (ФОТО, ВІДЕО)

9
33

До редакції Мukachevo.net звернулись читачі з проханням знайти людей, які підібрали начебто їхнє загублене майно: як стверджує чоловік - це сумка, в якій начебто була чимала сума грошей.

Як розповів чоловік, який звернувся до редакції, випадок стався 17 вересня вдень, близько 14:15 години. Сумка була втрачена на вулиці Космонавта Беляєва, і її підібрала пара, це зафіксовано на відео.

Чоловік просить допомогти знайти чоловіка та жінку, які на відео, або відгукнутися їх самих, аби з'ясувати усі обставини та повернути гроші назад.

Контактний номер телефона: 050 69 16 764.

Коментарі

М
Михайло

Ці люди вернули гроші,завдяки даному відео і соцмережам!!!!Це дійсно правда.Вернули все до копійки.

И
Иван

Судячи по схожих коментарях, про суд, проблеми І інше, пишуть ті хто знайшов ту сумку і якшо б там не було нічого то давно повернули б. Шо ви всі так заметушилися шо їх знайдуть? Хто знає звідки ті гроші і для чого і кому йшли. Може комусь на здоров`я чи важко хтось працював. Ніхто не каже шо це погані люди чи хороші але ревати тут що ой в суд і так далі - це ясно що хтось із знайомих. Всі би ви так судилися якшо б у вас шось пропало. В новинах по всій Україні інколи пишуть допоможіть знайти людину можливо причетну до злочину і відео. І до одного з коментарів: нетреба в городі ковирятись не в тих місцях шоб не боятись шо хтось побачить.

М
Михайло

Дякуємо! Кошти повернули!!!!

Ю
Юрист

Уважаемая иедакция, у вас на видео указано "розшукують..." У Вас есть данные полиции о розыске? Нет, таких данных нет, а значит либо вы соучастники мошенничества ( на видео не видно сумки и тем более денег), либо вы помогаете кому-то в мутном деле. Так или иначе, но видео у Вас могло появиться только после запроса данного видео милицией и их разрешения на рпаспространение информации. Либо с разрешения лиц на видео вы имеете право его опубликовывать. Наданный момент, вам можно инкреминировать несколько статей УК Украины и ГП Украины, в том числе статью за самосуд. Удалите заметку с сайта, не нарушайте закон.

С
саша

не видно КТО потерял

ДР
До редакции

Кто би вернул поднимитье руки?

М
Мункач

Шановна редакція,хочу вас запитати:“Людина знайшла на дорозі,в сквері...пакунок з грошима.Немає ніяких вказівок на власника пакунку.Що людині робити,щоб не порушити законодавство?Звертатись в поліцію,суд...?”Це питання без натяків,без образ,простий лікбез.Може,наприклад, і зі мною трапитись такий випадок,а незнання законів не звільняє від відповідальності.Може ви підскажете,дякую!

М
МЕНТ

Чоловік просить допомогти знайти чоловіка та жінку, які на відео, або відгукнутися їх самих, аби з'ясувати усі обставини та повернути гроші назад. Контактний номер телефона: 050 69 16 764, НОМЕР ФУФЛОВИЙ

Ю
ю

Мій знайомий знайшов паспорт під кіоском. Вирішив зробити добру справу - відніс власникові. У відповідь "У мєня там било сто грівен, отдавай!!!". Добре, що знайомий адектватна людина, і наступного разу також підніме і віддасть власникові, хоча, у когось після такого звинувачення відпаде охота бути добрим самарянином.

Н
Немент

Дійсно - схоже на клаптик паперу. Зовсім не схоже на сумку. І дійсно - щось читає.

Ч
Ч

Какие ви вси хороший люди!!!!!

Я
Я

Сочувствую редакции - сделали доброе дело для человека, который потерял ( а кто не терял?) и получили в ответ какашковый залп - Мукачево уже и не Мукачево, а всякой твари не по паре а по десять пар тварей! Коломбурчик, но сумно от такого положения дел! Но вы , уважаемые , не обращайте внимание на этих комментаторов с юридическими знаниями - на самом деле это пустое место и даже без восклицательного знака...

Р
Редакція

Пояснюємо: ми змінили текст, бо деякі читачі почали дорікати нам, мовляв, ми звинуватили людей у крадіжці, хоча жодного слова про це в тексті не було, зокрема і в тому тексті новини, що ми змінили. Водночас, аби уникнути зайвих домислів та хибних тлумачень ми внесли корективи у текст, коментуємо читачам зокрема і вам тут в коментарях, пояснюючи нашу позицію, та перевели коментарі на модерацію, аби знову ж таки уникнути неопрозуміння, образ та порушень законодавства. Все це ми робимо з єдиною метою - аби допомогти одним людям і не зашкодити іншим, а також аби все було згідно з українським законодавством.

М
Мадьарка

Модер это ты потерял пакет скажи мы тебе скинемся а то не дай бог с голоду "лайлыве слово'

ДР
До Редакцii

Ящо ви працюєте згідно з українським законодаством чому змiнюете текст, i чи не думаете ви шо ця публiкацiя може нашкодити цим людям

Р
Редакція

Модеруються коментарі, які порушують правила коментування на сайті, зокрема ваш коментар видалений, оскільки він містить лайку та образу. Наша редакція працює згідно з українським законодаством і готова відповідати за свою роботу в тому числі в суді, що вже робила. Дана новина не порушує жодну з статтей українського законодавства. Якщо ви вважаєте інакше - будь ласка, ви маєте право звернути до відповідних органів чи зокрема до суду

ДР
До Редакція

Попробуйте удалять мои комменты я сам найду этих людей и помогу им подать на тебя в суд

М
МЕНТ

УВАЖНО ПЕРЕДИВИТИСЯ ТО ЯСНО ЩО ПІДНЯТО КЛАПТИК ПАПЕРУ ЯКУ ВІН ЩЕ ЧИТАВ ТРИМАЮЧИ В РУКАХ

Р
Редакція

Навіть формулювання "забрали гроші собі" не означає вкрали чи будь яке інше правопорушення чи звинувачення. На відео видно, як пара підняла і забрала собі/з собою. Редакція в жодному з варіантів не писала про крадіжку чи будь яке інше звинувачення.

Р
Редакція

Шановні, редакція нікого ні в чому не звинувачує, а тим паче нема жодного слова про те, що хтось щось вкрав, а в новині чітко вказано, що чоловік просить допомоги, аби знайти людей і вже з ними з'ясувати, де сумка, де гроші, якщо вони там були. Відео оприлюднено, оскільки воно зняте у публічному місці, що дозволено українським законодаством.

М
МЕНТ

КУЛЬТУРНА ЦИВІЛІЗОВАНА ЛЮДИНА ПІДНЯЛА КЛАПТИК ПАПЕРУ Й КИНУЛА В СМІТНИК, І ЩО ТАМ ТАКОГО? А РЕДАКЦІЮ ЗА НАКЛЕП, НЕПРОФЕСІОНАЛІЗМ ТА ТУПОСТЬ ПОДАТИ ДО СУДУ Й ВИСТАВИТИ МОРАЛЬНУ ШКОДУ З ПУБЛІЧНИМ ВИБАЧЕННЯМ.

М
МЕНТ

ГАРНА ПАРА

М
МЕНТ

ЧУШ СОБАЧА, ПІДСТАВА, А РЕДАКЦІЮ ДО СУДУ

П
ПКО

А вони що вкрали? Тут є кримінал? Тільки з дозволу поліції маєте право на перегляд відео,а щоб публікувати? Це що ,вже в місті покулупатися в носі не можна ,бо виставите на загальний огляд?...

О
ого

то ступачка на відео

ДР
до редакції

Яка винагорода за інформацію про осіб які є на відео?

1
123

Ахах то мої сосіди, хоть люди так собі, но я не повім де они живуть, по перше нич не украли, а по друге хрень якась, кидали так барсетку підмітують, чоловік піднімать поникати шо за хрень, а братки кажуть там було 5 тисяч євро і пресують нормальних людей

ПД
Правдоруб до редакції

Заведіть собі юриста, який буде консультувати ЩО МОЖНО, А ЩО НЕ МОЖНО висвітлювати в ЗМІ!!! В Америці, за подібний відеоролик - БЕЗ ДОЗВОЛУ ОСОБИ вас би "опустили" на гроші так, що би продали своє інтернет-видання!!! Яке ви маєте право публікувати матеріали на осіб, які НЕ ПЕРЕБУВАЮТЬ У РОЗШУКУ!!!

ДР
До редакцii

Редакцiя, а ви мали право опублiкувати вiдео з людьми котрi шось пiдняли на тротуарi i заявити шо вони забрали грошi собi, у людей можуть бути проблеми через вас. На вас мож до суду подати за наклеп як мiнiмум

П
Петько

Лошара потерял?? Пускай ему вешают на шею и звоночек клоуну!

В
Вікторович

Чого дурницю пишете,читач до вас звернувся? Правду вже колись будете писати? Напишіть, як втратили гроші і хто.

1
123

Не выдавайте людей. Это похоже на лохотрон!!!

М
Мункач

Інтересно,ці люди порушили Закон?Я реально не знаву!Якщо в сумці не було ніяких документів,то,що їм треба було іти в поліцію?Поясніть ко знає.

Читайте також