У Мукачеві просять відвідувати сімейних лікарів лише при гострих потребах

8
10

Таке оголошення опубліковано на сторінці у мережі "Фейсбук" медичного центру "Сім’я".

Зокрема звертають увагу, що на період карантину варто утриматися від відвідування сімейного лікаря в амбулаторії (стосується планових оглядів немовлят та диспансерних оглядів). Приходити в амбулаторії лише при гострих потребах (гострі захворювання), і якщо Вам призначив сімейний лікар. В інших випадках у Вас є можливість проконсультуватися з своїм сімейним лікарем в телефонному режимі.

Якщо Ви, або Ваші родичі прибули з-за кордону, просимо повідомити свого сімейного лікаря, в телефонному режимі, або зателефонувати в колл-центр. За можливості відкласти візит в амбулаторії як мінімум на 14 днів.

Нагадаємо, що уряд запровадив в Україні тритижневий карантин.

Коментарі

D
docc

Как спасти себя от КОРОНАВИРУСА ? На данный момент спастись можно только повышением иммунитета и карантином. Есть средство для повышения иммунитета что очень быстро подстегивает иммунитет, вот сами почитайте =---- http://bit.do/medblog

Р
рок

ТРОЦКІЙ. Почитай чим закінчив твій тезка.

Т
Троцкій

Дуже прославився ссср у 1986 році заганяючи простих людей на демонстрацію в Києві, прямо під радіацію Чорнобиля. Все зробили по партійному, весело з прапорами, щоб ніхто не догадався. Кого там цікавили прості жебраки?

Н
НАРОД

Боже упаси до тих сімейних тупіків попасти лем жеби понаставляють

С
СРСР

Да..да,звертайтесь! Почувствуйте на своюй шкурі “прелесті” капіталістичної медицини.Чому Італію так трясе, бо там уже давно люди з ОРВІ,температурою навіть не зверталися до лікарів бо процедура запису на прийом тривала від 1 до 2 місяців. Вот маєте. Капіталістична медицина для багатих,вна не лічить,а зароблять. супруняка для того і покладена туй була амерами оби зробити медицину недоступнув для народу. Недобра вам була ОЗ по Семашко,яка надавала меддопомогу каждому жебракові і в каждому захолусті! Радуйтеся капмедицині!

З
Закарпатка

Врачи вам ничем не помогут, они не очерь то могут помочь и в более развитых странах неужели непонятно? Поэтому и делают полную изоляцию, а вы ходите туда, сюда, иногда полностью бесцельно, по тем же кафе сидите. А зараженные уже среди вас. Но это будет видно примерно через неделю, дней 10. Поэтому все страны сейчас делают жесткий карантин для всех. Сидите дома, сделайте максимальный запас продуктов, леаарств и по возможности не выходите никуда. Если будут симптомы вируса обрашайтесь к врачу по телефону. Надеюсь, что Бог смилостливится над нами и остановит эту эпидемию.

AA
Al Alex

Кіть ужесьте захворіли - здихати треба дома. Коргаз уже не лічить.

С
Саша

Краще взагалі не звертатись...хіба що зразу гроші давайте..може тоді і поможуть

М
Мукачівець

Я така розумію , що "вони" нам всім накінець повідомили , що фаховості ~ "нуль" , а тому немає потреби звертатися до "випадкових осіб в напівбілих халатах" , нічим не допоможуть . Зарплати високі хотіли б всі , а працю виконують одиниці.

Ц
Цікаво

Бійтеся вірусу, нікуди не ходіть. Але якщо що, не звертайтеся, будь ласка, до лікаря. Я правильно зрозумів ?

Читайте також