У Мукачеві провели турнір з карате до Дня фізичної культури

21
0

Мукачівський спортивний клуб карате «Тріумф» разом з КОДЮСШ «Спартак» та обласною федерацією кіокушин карате провели турнір до Дня фізичної культури та спорту. Змагання відбулися 26 вересня 2015 року на базі ЗОШ №13.

Право відкривати урочисту частину було надано Депутату Закарпатської обласної Ради Балозі Андрію, котрий побажав всім учасникам хороших результатів, а в свою чергу голова Закарпатської обласної федерації кіокушин карате Капура Ігор спільно з директором Мукачівської КОДЮСШ «Спартак» Кучінкою Сергієм нагородили його іменним кубком. Також вітав спортсменів гість із Києва, Заступник голови Центральної Ради фізкультурного товариства «Спартак» Верзун Григорій, котрий разом з Головою обласної федерації кіокушин карате нагородив кращих спортсменів 2015 року.

Відзначені були: Котубей Юрій, Сабов Домініка, Дзямка Максим, Немеш Міхаела, Мишанич Владислав та ведучий інструктор Бабіля Крістіна. А також було нагороджено почесною грамотою від Центральної Ради фізкультурного товариства «Спартак» тренера вищої категорії Капуру Ігора.

Після відкриття урочистої частини всіх присутніх приємно вразила показовими виступами чоловіча збірна СК «Тріумф» з кіокушин карате. Більшість присутніх гостей вперше бачили розбивання твердих предметів в реальності, а саме: ламання дошок, палок, блоків та інше. Родзинкою цього заходу був виступ прекрасних дівчат з фітнес клубу «Крістіна», які були нагороджені пам`ятними медалями. Наставником цього клубу є призерка Світу та Європи, володарка чорного поясу з карате Бабіля Крістіна. Змагання проводилися в розділі особисто-командного ката, за результатами якого було вручено 13 комплектів нагород та кубки за перші місця.

Особливо хочеться відзначити переможців турніру в категорії чоловіків, в командному заліку, які порадували всіх бездоганною технікою виконання та взірцевими показовими виступами, а саме: Шютев Андрій, Котубей Юрій, Корчемний Олександр, Бахтін Андрій, та юніорів: Дзямка Максим, Скальський Степан, Мишанич Владислав. А також хочеться подякувати спортсмену та вихованцю СК «Тріумф» Ковельському Роману (чорний пояс 1 Дан), котрий приїхав на цей турнір із Польщі, де він навчається, і  продемонстрував свої професійні навички. Особлива подяка вихованцю СК «Тріумф» Ляху Артуру, володарю коричневого поясу за активну участь у підготовці та проведенні даного заходу. Зі слів батьків та гостей змагання пройшли на одному подиху, дуже яскраво та емоційно, організація турніру була на найвищому рівні, не дивлячись на скрутний час в Україні, за що дякуємо тренеру СК «Тріумф» Капурі Ігору, директору КОДЮСШ «Спартак» Кучінці Сергію та меценатам.

Mukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також