У Мукачеві провели відкриту екскурсію замком "Паланок" (ФОТО, ВІДЕО)

10
2

Пройшла вона 1 серпня, у суботу, і стала другою за ліком.

Понад 100 мукачівців та гостей міста прийшли, аби послухати історію найцікавішої споруди Мукачеві від її мешканців – лицаря Томаса (екскурсовод Ігор Гуледза), Ілони Зріні (екскурсовод Тетяна Лавришин) та Федора Корятовича (актор Мукачівського драмтеатру Руслан Аітов).

Також гладячам представили середньовічний танець від колективу "Art-line". А наостанок відвідувачів запросили до лицарської зали на дегустацію вин від винороба Василя Анталовського.

"Мені здається, що сьогоднішній захід вдався, бо ми усі дуже старалися. Приємно, що людей цікавлять такі події, адже вони передають інформацію про них своїм друзям, запрошують один одного. Думаю, що саме через це зацікавлення і прийшла така кількість людей", – каже Максим Адаменко, голова Туристичного клубу Мукачева.

"Усе, що ми задумали, сьогодні вдалося реалізувати. Можливо, навіть більше, ніж очікували. Спільно з екскурсоводами у нас вже є певні напрацювання щодо наступних заходів. Тому вже незабаром слід чекати на нові події", – розповів Денис Соболь, голова ГО "Молодіжні ініціативи Закарпаття".

"Нас запросили на цей захід і ми радо відгукнулися, тому що такі події дуже цікаві і популяризують наш край – наше Закарпаття, наше Мукачево. Мені хочеться, аби люди більше знали про вина, культуру споживання вина, бо, на жаль, більше п’ють все ж горілку. Є спілка виноробів Закарпаття, через яку ми намагаємося відродити традиції виноробства та споживання вина у нашому краї", – каже Василь Анталовський, винороб, переможець фестивалю "Червене вино".

Більше фото з події у розділі "Мультимедія".

Мукачево.net

Коментарі

К
Катерина

Браво "Арт-лайн" !

І
Ірина

Екскурсія була чудова.А танець колективу "Арт_лайн"просто вражаючий.всім подяка

Читайте також