У Мукачеві проводять психологічний треніннг для медичних працівників

18
1

Лікар-психіатр Феделеш Василь та психолог Земко Олена проводять цикл п’ятиденних тренінгів для медичних працівників первинної ланки за програмою mhGAP.

Програма mhGAP – це програма дій із подолання прогалин у сфері психічного здоров’я, яка була розроблена World Health Organization, та розрахована на медичних працівників-неспеціалістів з психічного здоров'я.

Метою навчання за програмою mhGAP є збільшення доступності медичної допомоги для людей з психічними, неврологічними розладами та розладами внаслідок вживання психоактивних речовин, а також підвищення навиків ефективної комунікації з пацієнтами.У цілому світі психічні, неврологічні розлади та розлади внаслідок вживання психоактивних речовин (ПНПР-розлади) є вагомою частиною глобального тягаря захворювань, складають 14% показника DALY (роки життя, втрачені через непрацездатність). Саме тому, Гуманітарна місія "Проліска" активно бере участь у підготовці спеціалістів за методикою mhGAP. Отримані навики та вміння дозволять сімейним лікарям самостійно виявляти та проводити терапію пацієнтам із психічними розладами, а у випадку ідентифікації важких випадків направляти на консультацію до профільних вузьких спеціалістів.

м.Мукачево, вул.Грушевського, 29 (Діагностичний центр лікарні)

вул.А.Новака (Пирогова) 8-13 (стаціонарні відділення)

Або ж телефонуйте: 0678252225; 0958252225


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Айбо

Все се фігня і дурниці . Такі "розлади" лікують ПРАЦЕЮ , щоденною і вмснажливою. Все інше - ДУРНИЦІ.

Читайте також