У Мукачеві пройде ювілейний 10-ий Comedy-вечір

4
4

Організатори обіцяють, що зберуться усі провідні резиденти та фіглюватимуть тільки найкращі жарти.

Подія пройде в рамках святкування 3 річниці ТРЦ Щодня в ресторані Daily. Спеціальним гостем ювілейного Comedy стане солістка гурту Gorchitza Оля Діброва, яка цьогоріч представить Україну на Новій хвилі в Юрмалі.

Крім того, в рамках вечора гумору презентують ІІІ-ій випуск Першого мукачівського скетч-шоу.

Як починалося шоу, якому вже півтора роки Мукачево.net розповів його організатор Юра Чорій:

- Проект був сформований спонтанно, зі слів "Юра, а не хочеш спробувати зробити шось типу Comedy.UA. Пам'ятаю це як сьогодні. Починалося все з посередніх жартів, необроблених мініатюр та неотесаних дуетів. Але поступово вималювався формат, утворилися стійкі впізнавані дуети як Файта, Джулія Робертц, Єдиний Центр, а також сольні проекти - Одинокий поет, Мішка з Перечина.

З приводу замовлення столиків звертайтеся за телефоном 099 421 81 17

Коментарі

ІЮ
інший Юрко

Говоріть, що хочете.Хлопці мають стартовий майданчик. А ті що по телику показують також приблизно так починали. Такшо нефіг такою критикою тут займатися

М
ммдааа...

Vitaliy! ти походу "профісіонал" !!! :) Буга-га!!!

V
Vitaliy

Калхоз)) Який Камеди?!! З цих "юмористів" шоу-менів не зробиш, людям хочеться подивитися на профісіоналів свого діла, а не на делітантів. Керівництво ТРК Щодня, прошу вас не займайтися дешевим піаром. Все таки для краян, які стільки років підтримують сімю Балог, можна більш грандійозні заходи робити.

С
ссс

І тут без єдиного центру не обійшлось

Читайте також