У Мукачеві пройде XVI міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам'яті Михайла Токаря

10
1

Про це повідомляє депутат Закарпатської облради Ілля Токар на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Запрошую бажаючих долучитися до турніру з греко-римської боротьби пам'яті мого брата - Михайла Токаря. Урочисте відкриття заходу відбудеться 1 листопада о 13.00 годині. Місце проведення- ДЮСШ м. Мукачева", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що минулого року у турнірі брали учать 25 команд з України та 10 команд зі Східної Європи: спортсмени Угорщини, Білорусії, Словаччини, Польщі, Німеччини, Болгарії, Чехії, Румунії, Молдови, Литви та Придністров'я.

Коментарі

ВМ
Всі ми знаємо Михайла, але..

Всім нам Михайло відомий. Ми не все знаємо про його життя, але дещо відоме багатьом. Тому при всій повазі до нього, до його брата, до його рідних, важко уявити, щоб в Італії або США проводили турнир пам'яти Аль Капоне, Гамбіно, Ескобара... Ілько, зрозумій, така пропозиція - вона від твого щирого братнього серця, але за своєю суттю вона провокативна, бо у дуже багатьох закарпатців викличе негатив. Брат - він в твому серці і душі назавжди, а ось таки публичні заходи, воні недоречні. Хоча б тому, то що на відкитті у промові необхідно казати правду про Михайла. Бо якщо казати неправду, то взагалі все фарс. І що ти скажешь? І навіщо?

Читайте також