У Мукачеві пройшла перша відкрита екскурсія містом (ФОТО)

16
13

Сьогодні розповідали про історичні будівлі у центральній його частині.

Стартову екскурсію Мукачевом можна вважати більш ніж вдалою – бажаючих дізнатися більше про історію міста було більше п’ятдесяти. Серед них і молодь, і дорослі, і навіть дітлахи.

Незадовго до екскурсії припинився дощ, який йшов останні два дні, а тому умови для її проведення були комфортними. Незважаючи на доволі холодну погоду, усі хто прийшов на екскурсію з цікавістю слухали розповіді про місто та залишилися до кінця заходу.

Екскурсоводом сьогодні був Отокар Касинець. Екскурсію він розпочав з загального екскурсу в історію міста, оминаючи подробиці про об’єкти Мукачева, про які заплановані тематичні екскурсії в найближчому майбутньому.

Сьогодні містяни та гості Мукачева почули коротку історію міста, а також головних будівель та пам’ятників у центральній його частині.

Відкриті екскурсії Мукачевом проводяться за ініціативи місцевого Туристично-інформаційного центру, який відновив свою роботу з організації фестивалю Червене вино 2013. Ідея екскурсій запозичена у Львова та Ужгорода.

Коментарі

ОВ
Олександр Васильович

Відповідь тому що ховається за значками )))))))-посмішки. 1. Ідея нажаль все ж таки змавпована. Про туристичну привабливість Мукачева можете вже забути. НАЖАЛЬ-але факт. Не так вже й багато було присутніх на екскурсіі дійсно мешканців Мукачева а не ті що в сфері туризма "щось роблять". 2. В професійності Отокара Вікторовича я НІКОЛИ не сумнівався.Справді екскурсовод від Бога 3. Я не КЕРІВНИК щоб під моім началом мешканці Мукачева йшли по Мукачеву. Та й не для всіх Ратуша відкривається та художня школа в вихідний день. Показуху видали на гора. 4. Що стосується того що хто прийшов маючи "дяку та й час"... то вже ви тих людей повідомляли.... То не кривіть душою шановний що ви мене чекали...

Т
ТурІнфоцентр

Ви помиляєтесь на рахунок 2-3 екскурсій внас вже набагато більше запланованих.

О
Олександр.

Ви помиляєтесь на рахунок 2-3 екскурсій внас вже заплановані набагато більше.

ЯЗ
Я з Берегова

Стиряли ідею від УЖгорода Але в УЖгороді хоча б є про шо розказувати В Мукачеві ж обмежаться 2-3 - ома екскурсіями а далі заспокоються.

ЦФ
Цікаві факти

Наймолодшій учасниці екскурсії - 4 рочки Найстаршому учаснику - далеко за 65! БРАВО!!!

М
мкчв

Принципиально противник всяческих соцсетей. Можно будет как-то кинуть на этом ресурсе анонсик? Спасибо!

:
:)))

1. Шановний Олександр Васильович: 1.1. Ідея не "змавпована" а перейнята з міст де це вже опробовано і де на це є попит. Мукачево є туристично-привабливим містом і кожен наш мешканець має право про це знати і цим пишатися, не залежно від того чи є в нього гроші на якісну екскурсію по місту. 1.2. Оттокар Вікторович один з перших екскурсоводів-професіоналів-волонтерів, який погодився за безоплатно провести першу екскурсію на пропозицію ініціативної групи (ТІЦ). За що йому - окреме спасибі!!! 1.3. На наступний раз всі бажаючі залюбки б пройшлися містом під Вашим керівництвом. 2. Хто мав час і дяку - той прийшов. Ми і Вас чекали :)))

ОВ
Олександр Васильович.

Шоноаний Отокар Вікторович. 1.Не мавпуйте ідею інших міст.2, Серед слухачів я бачу лише декілька спеців в туризмі а решта "екскурсоводи". 3, Матола чогось дуже ховається всюди в кадрах фото.

КФ
Ксюша Ф.

Спасибо большое за интересную и очень познавательную экскурсию))) Всю информацию можно узнать на страничке в фейсбуке)) Вот ссылочка:http://www.facebook.com/events/491822737530333/permalink/496261273753146/?ref=notif&notif_t=like

ЮМ
ю м

дуже цікаво повинно було бути тому що касинця знаю давно як знаючого екскурсовода та нормальну людину просто треба було дати якусь інформацію про екскурсію ія приєднався б і думаю багато хто хотів би дізнатися щось нового

ВЗ
Всім ЗАЦІКАВЛЕНИМ

Анонси щодо наступних безкоштовних екскурсій можна знайти у Фейсбуці на сторінці ТІЦу. Приєднуйтесь і підтримуйте всіх організаторів та волонтерів. Крім того, будемо вдячні за Вашу думку, пропозиції щодо наступних тематик, стилю чи форм проведення. Залишайте свої відгуки чи побажання на сторінці ТІЦу у Фейсбук...

М
мкчв

Жаль что я не знал о мероприятии. С удовольствием бы присоединился. Информируйте о следующих подобных если не сложно. Спасибо

А
Анатолій

Велике спасибі організаторам заходу!!!

Читайте також