У Мукачеві пройшов відкритий турнір зі стрітболу (ФОТО)

20
1

24 серпня на майданчику мукачівського ліцею за підтримки депутата Закарпатської обласної ради Андрія Балоги пройшов відкритий турнір зі стрітболу, організований нещодавно створеним баскетбольним клубом «Мукачево», який ставить за мету популяризацію баскетбола в місті та області.

 В трьох категоріях змагались 26 команд з Мукачева, Ужгорода, Сваляви, Виноградова, Горонди, Хуста, Берегова та навіть Черкас.
В категорії «Мікс» (змішані команди) інтрига в кожній грі тривала до останніх секунд. В даній категорії змагалися виключно мукачівські колективи. Третє місце посіла команда «Освітяни». Друге місце у команди «Баракуда», яка в фінальній зустрічі програла команді «Чупакабра», яка і стала переможцем у цій категорії.

Дуже запеклі ігри проходили і в категорії «До 18 років».  Слід відмітити досить серйозний кількісний склад даної категорії, що не може не радувати в плані розвитку баскетбола в області. Третє місце виборола команда «1+1» м. Ужгород. Друге місце у господарів майданчика команди «Мукачево». Перемогу ж святкували гості турніру з Сваляви, які не залишали суперникам жодного шансу в боротьбі за перемогу.

В категорії «18+» глядачі могли побачити і гарну комбінативну гру, і ефектні моменти і запеклу боротьбу. Третє місце в даній категорії зайняла команда «Новий район» м. Ужгород. В фінальному матчі зустрілися головні суперники нашої області – госодарі майданчика БК «Мукачево» та «Титанік» м. Ужгород. Фінальна гра до останніх секунд тримала в напруженні як гравців, так і вболівальників. В підсумку перемогла команда з Ужгорода, організатори турніру задовольнилися другим місцем.

Призери та переможці турніру були нагородженні грамотами, медалями та кубками, а також клубними футболками баскетбольного клубу «Мукачево».

Організатори турніру дякують мукачівському баскетбольному клубу ветеранів «Карпатські ведмеді», а також Закарпатській обласній федерації баскетболу і її президенту Зубковському О. В за допомогу в організації та проведенню турніра.

Коментарі

ДМ
Дід Мазай

бибик бросай пить а то все турнирі проиграете

Читайте також