У Мукачеві "прикрили" ще один ігровий зал (ФОТО)

17
20

Про це повідомили патрульні поліцейські на сторінці у "Фейсбук".

За їхповідомленням, позавчора патрульні поліцейські виявили ще один незаконнний заклад грального бізнесу, у якому знаходилося 10 комп'ютерів. Цього разу в Мукачеві на вулиці Воз'єднання.

Якщо ви знаєте, де діють заклади такого типу, або стали свідком правопорушення - телефонуйте 102, - закликаєть закарпатців правоохоронці.

Нагадаємо, минулого місяця у Мукачеві виявили черговий заклад незаконного грального бізнесу.

Коментарі

М
Мешканець

SOS !!!! Ігровий зал !!!!!! Мукачево вул Чайкоського 21 ( перший поверх) Уже досить довгий час працює і були спроби закрити але досить впливові поліцейські та прокурори покривають цей заклад і він досі працює для їхнього збагачення !

А
анна

не всІ перечислили

И
иван

а у росвигови коло орхидеи.

Т
Тьтя

Так-так смішно хвалятся ,що один десь там закрили !напевно з ними не поділилися .

В
Вітя

М.Ужгород, Минайська, 16а. Цілодобовий ігровий заклад

С
Саша

вул. Габермана 4 вул. Духновича 20-28 вул. Лучкая 24 (Вокзал)

ХВ
хто видає дозвіл?

під видом онлайн платежі, чи державної лотереї функціонують такі прикриті клуби, але йе ж не без відома влади, яка видає дозволи на проведення діяльності. А ви як думаєте читачі?

М
Мира

Вул.Возз'єднання пишеться з двома "з", шановний пане журналіст.

1
123321

"Державна лотерея", де не "заряжаєш" в апарат, а все через термінал...Закрийте вже ці притони. І легалізуйте вже щось на кшталт покерстарс, тільки легально

1
123321

1. Перехрестя вул. Воз"єднання і Грушевського (колишній "треугольнік") 2. Біля Вокзалу 3 шт. - 2 на вул. Лучкая і один на Я. Мудрого навпроти "Посошка" 3. Біля танка (вул. Миру) між зупинкою і "Зодіаком"(маленька непримітна будівля) і ще дуже багато де. Ось ці закрийте, а потім хизуйтесь своєю роботою...поліцаї. Сміх бере, чесне слово.

2
21

vin i dali pracjye sjogodni jak i v4ora. )))) mogete sami poba4utu. navprotu paradiso y podvali. i jakuj tolk z cjogo prukrutja.

І
Іван

Ой брехачі! На вокзалі де більярд - ігрозал. Поліція робить вигляд, ніби нічого не знає. По вул. Духновича навпроти християнского центру теж ігрозал. Теж роблйать вигляд нічого не знають.

М
мукачево

і нашо нам ся нова стара поліція по розганятиїх до тристо чортів дармоєди а то шо прикрили ще один прихований ігровий зал та то просто не дали гроши начальнику.

С
Стас

Біля Вокзалу. Як їхати в сторону м-р Доси, первий будинок з ліва. Тіпабільярд)

В
Военний

Всі ігрові зали кришує Начальник управління захисту економіки (УБЕЗ) Банк Михайло Васильович із старшим оперуповноваженим цього ж підрозділу Чепес Віталій який збирає кошти із закладів по МУкачеву і Ужгороду

В
Василь

...а не пишіть шо не видять їх поліцаї, а викладіть тут адреси цих закладів, а потім спитаємо що зробили по цих ігрових закладах, а писати, критикувати опусто і дурний може.

Т
телепні

Мукчаево))шось нове))

В
Василь

Так повідомте сюди, у повідомлення!!!

М
мукачывець

Так Їх у Мукачеві десятки працюють відкрито, то лиш поліція їх небачить бо їм заборонили бачити їхні боси, бо це їх особистість, так само не бачить і прокуратура та СБУ, у них більмо на очах!!! Слава Українській олігархізації!!!

Ч
Читатель

Мукчаево)))

Читайте також