У Мукачеві роми взяли у облогу міськвідділок (ДОДАНО ВІДЕО)

13
12

За неофіційною інформацією, вони прийшли під адмінбудівлю з вимогою покарати винник у провокаціях, які сталися ввечері понеділка, 7 квітня в таборі, в результаті яких сталася сутичка і кілька ромів постраждало.

Активісти ромського поселення вимагають у міліції більш активних дій. Наразі тривають перемовини і на вході до відділку, і всередині. Під міським відділком міліції зібралося до 200 ромів. Хоча може і більше.

Деталі з'ясовуються.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

1
111

Їхні побутові проблеми, нехай між собою і рішають, в межах закону. АЛЕ: лізти в питання релігій, держав, не треба. Лізти в очі іншим людям і кидатися на них тоже! Хлопці ви не самі жиєте і поважайте других як хочете шоби вас поважали, а то в нас тоже терпіння не безмежне, будьте розумні!

ОК
останнему комментатору

это ты петух верховенский не человек..жадная и завистливая петушня!!!!

ЦН
Цігані нє люді

Усіх ромів на вокзал і у вагони

Н
НайНеНеНе

На приколі кіно було)

П
Петя

Що, голови підняли?..

М
мукачівець

Круте відео!

ЗК
за калмана

Кальман не прошёл люстрацию:-)

T
TV

В Закарпатті щойно сформовано Циганський сектор. Вітаю.

А
Андрій

Кажіть їм що завезу гроші що заборгував за вибори.

5
555

переговоры будут трудными,ромы агресивно настроены,м-стидио даже снимает

1
144554

Це ЧУБІРКА І.і провокатор просить щоб йому горілку вернули за попередні вибори.

Читайте також