У Мукачеві роздали подарунки функціонально-обмеженим дітям

14
0

У вівторок, 27 грудня, в Мукачеві, у приміщенні, обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями відбулося святкування з нагоди прийдешніх новорічно-різдвяних свят. Привітати учасників святкування приїхав і заступник керівника краю Іван Качур.

Діти та молодь відсвяткували наближення 2012 року у тісному та дружньому колі колективу центру соціальної реабілітації, що знаходиться у Мукачеві. Свої таланти учасники свята продемонстрували під час театральної постановки новорічної вистави, різноманітних ігор і конкурсів, демонстрації новорічних костюмів. Старання дітей не залишилися непоміченими – всі 77 учасників свята отримали пакунки з солодощами від заступника керівника краю Івана Качура. Вручаючи подарунки, представник обласної влади побажав їм у новому 2012 році більше радості, нових позитивних вражень, надії та оптимізму.

Солодощі та нові іграшки сьогодні також отримали новоспечені вихованці дитячого садочка у селі Сімер, що на Перечинщині. Відкрити додаткову групу для малечі у цьому закладі вдалося завдяки реконструкції приміщення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також