У Мукачеві розкажуть як діти-сироти можуть зростати в люблячій родині та отримувати турботу

18
0

28 липня о 11:00 у Мукачеві Благодійний фонд «Рідні» спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) проведе подію на тему сімейних форм виховання.

Відвідувачі зможуть дізнатись про те, які існують форми виховання, окрім усиновлення (патронат, опіка та піклування, прийомна сім’я, ДБСТ), яку фінансову підтримку у їх створенні надає держава, чому для громади є важливим розвиток сімейних форм та чому не варто вірити у стереотипи про дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Також під час події свою історію розповість Ольга Бартиш, художниця, мама трьох дітей, яка удочерила дівчинку. Вона розкаже через які труднощі довелось їм пройти у цьому процесі та яким зараз є їхнє спільне життя. Водночас кожен відвідувач зможе отримати безкоштовну індивідуальну консультацію від фахівців щодо психологічних труднощів та юридичних нюансів, які можуть виникати у процесі створення сімейних форм та влаштуванні дітей у сім’ю.

Благодійний фонд “Рідні” працює заради того, щоб кожна дитина зростала у люблячій сім 'ї з духовними цінностями та мала щасливе майбутнє. Для цього фонд надає дітям та дорослим психологічну, соціальну, освітню підтримку. Альтернативні форми сімейного виховання є частиною реформи системи догляду, головна мета якої – аби кожна дитина мала родину.

Заходи проводяться в межах проєкту "Родина для кожної дитини”, який реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) і Благодійним фондом “Рідні” за підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і народу Японії.

Подія “Родина для кожної дитини” відбудеться 28 липня з 11:00 до 17:00 у м.Мукачево за адресою вул.Садова 26 (Aware Zone)

Попередньо зареєструватись можна за посиланням: https://ee.kobotoolbox.org/single/Vw5kK6Zz

Анастасія Єрастова
PR менеджерка БФ “Рідні”
a.yerastova@ridni.org.ua
+380688854747



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також