У Мукачеві розкажуть про відомі фільми, що знімались на Закарпатті та розвінчають деякі кіноміфи

44
0

Фільм «КІНО» розповість про стрічки, знімальним майданчиком для яких слугували закарпатські міста.

Фільм Олексія Уманського «КІНО» буде презентований широкому загалу 24 липня у Закарпатському державному російському драматичному театрі, що в Мукачеві.

-Це буде показ мого документального фільму, який розповідає про Закарпаття «кіношне». Про стрічки, що фільмувались в нашому краї, а також про людей з цієї місцини, які зробили вагомий внесок у розвиток кіно в цілому. Фільм "КІНО" з наголосом на першому складі - це продовження моєї першої роботи "Небо, гори і кіно" 2010-ого року. Окремий розділ представляє Мукачево, в ньому знімали литовський фільм «Час повного місяця». Мукачівський замок слугував знімальним майданчиком для містичного трилеру часів Середньовіччя. Також приділив увагу Іршавщині, виявляється, там знімали не тільки "Івана Силу", а й фільм "Останні залпи" - кіно про Другу світову війну. Я подумаю, що «КІНО» має подивитись якомога більше закарпатців, аби знати, що знімали у нас в різний час, - розповів автор стрічки у коментарі для Mukachevo.net.

Олексій Уманський також додав, що у фільмі окрім всього є розділ "ФЕЙК no more" в якому будуть розвінчані деякі міфи. Наприклад, про те, що Мілош Форман з Мукачева. Так до сих пір позначено на Вікіпедії, а це не правда.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також