У Мукачеві розпочали довгоочікуваний ремонт вулиці Зелена (ФОТО)

49
10

Роботи триватимуть на ділянці від вулиці Лебедєва до вулиці Мирного.

Мукачівська міська рада повідомляє, попередньо розроблено проектно-кошторисну документацію та заключено договір з підрядною організацією на суму понад 1,6 млн. гривень.

Роботи, що будуть виконані згідно з проектом: влаштування асфальто-бетонного покриття площею 2310 кв.м; тротуару із плитки ФЕМ - 496 кв.м; влаштування  зливоприймальної каналізації з перевлаштуванням оглядових колодязів -11шт.

Нагадаємо, у Мукачеві проводиться  реконструкція перехрестя вулиць Росвигівська-Д.Галицького-Грабаря.

Коментарі

Д
добродій

но та супер, помали, малими кроками, та й всі старі улиці полатаєте...прогрес є шо не кажіть!!! парк улажений, улиці ремонтуються. кольцеві розввязки зроблено , на улиці Ужгородськів вобще парада, площа Шевченка, Гріх казати, варишські хлопці роблять

ЖЗ
Жителі з вул. Б. Хмельницького

А наша вулиця потребує не ремонту а повної ліквідації бажано разом корпусом невибраних та вибраних тупо депутатів - це за які гріхи треба ненавидіти нас ! Може нам зробити референдум про від’єднання від цих правителів міста. А керівництву міста особлива від нас ганьба за стихійний неконтрольований ринок під шляхопроводом у суботу та неділю / це просто стидоба для міста . Хоч раз прийдіть на цей так званий базар - пахне початком 90-х років.

П
пенсионерка

30 лет существует улица Набережна Бiчна и постоянно жители обращались к руководству города с просьбой заасфальтировать дорогу- БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО! С нынешней властью в переписке три года - БЕЗРЕЗУЛЬТАТНО!

П
паланок

А в паланку вул. М. Диканя біля мукач ДЕД колись дороблять, там теж яма на ямі, соромно поряд дорожне управління???!!!

О
Оксана

а Сорочу 108 біля п'ятиповерхівки колись дороблять??? залишили на сміх... хто так планує роботу? біля 106 зробили, поворот до Закарпатської 8 також , а далі..... самі собі доробіть? чи як??? чи там не люди живуть??? ганьба чиновникам, які причетні до всіх цих ремонтних робіт

Ю
Юрій

А "бульвар" Ю.Гойди, цю ганьбу Росвигова, - будуть ремонтувати?!

C
citizen

Объясните, пожалуйста, как до Лебедева, если она параллельна Зелёной ?

Д
Даша

Будемо скучати за озерами.) Дуже добра новина, чим пошвидше би зробили обновку. Молодці!

І
Ігор

Урррраааа! Нарешті!

П
піндзіяш

Не гонно боти

Читайте також